ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η μητέρα της Έμα Κόριν έμοιαζε τόσο πολύ στην Νταϊάνα, που προκάλεσε λιποθυμίες σε λονδρέζικο καφέ

«Διστάζω να αφηγηθώ αυτή την ιστορία, γιατί ακούγεται σχεδόν τρελή» λέει η 24χρονη ηθοποιός που υποδύεται την «πριγκίπισσα του λαού» στην 4η σεζόν του «The Crown».

Η μητέρα της Έμα Κόριν έμοιαζε τόσο πολύ στην Νταϊάνα, που προκάλεσε λιποθυμίες σε λονδρέζικο καφέ

Όταν η Έμα Κόριν δέχθηκε την πρόταση να ενσαρκώσει την Νταϊάνα στην τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του Netflix «The Crown», έμοιαζε σχεδόν καρμικό. Θυμήθηκε, σύμφωνα με νέα συνέντευξή της στο Interview, την εκπληκτική ομοιότητα της μητέρας της με τη Λαίδη, τόσο εκπληκτική ώστε όταν κάποτε μπήκε σε καφέ του Λονδίνου, προκάλεσε πολλαπλές λιποθυμίες ανάμεσα στους θαμώνες, που νόμιζαν ότι έβλεπαν το φάντασμα της πριγκίπισσας που είχε βρει τραγικό θάνατο σε δυστύχημα.

«Διστάζω να αφηγηθώ αυτή την ιστορία γιατί ακούγεται σχεδόν τρελή. Η Νταϊάνα είναι ένα μοτίβο σε ολόκληρη τη ζωή μου. Δεν φαίνεται φυσιολογικό» λέει η 24χρονη ηθοποιός.

Η πρώτη της επαφή με την τηλεοπτική σειρά ήταν όταν καταβρόχθισε τις δύο πρώτες σεζόν ως φοιτήτρια ακόμα στο Πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ. Το 2018 κλήθηκε να διαβάσει μερικές ατάκες της πριγκίπισσας Νταϊάνας σε μια οντισιόν για την ηθοποιό που θα υποδυόταν την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Παρόλο που η οντισιόν δεν ήταν για τον ρόλο της Νταϊάνας, η νεαρή ηθοποιός προετοιμάστηκε παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Words» περίπου 15 φορές και προβάροντας το ρόλο μαζί με τη μητέρα της, που εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια.

Σε μια οντισιόν που δεν ήταν για τον ρόλο της Νταϊάνας, προετοιμάστηκε παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Words» περίπου 15 φορές

«Προσπάθησα να μιμηθώ κάποια χαρακτηριστικά της Νταϊάνα, όπως την κλίση του κεφαλιού της και τη φωνή της. Είχε έναν πολύ μοναδικό τρόπο να μιλάει». Έξι μήνες αργότερα την ξανακάλεσαν σε οντισιόν και αυτή τη φορά ανταμείφθηκε για την προσπάθειά της, κερδίζοντας με τη μία τον ρόλο. Μέσα σε δέκα επεισόδια, όπως σχολιάζει το Interview, μεταμορφώνεται με χάρη από την ντροπαλή Ντι στην εμβληματική λαοφιλή πριγκίπισσα των ‘80s.

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας με έναν τρόπο που με τρομάζει πολύ» παραδέχεται η ηθοποιός. Ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη της καριέρα της όταν, το 2011, στεκόταν με μια φίλη της μπροστά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ γιορτάζοντας τον αρραβώνα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. «Νιώθω τεράστια ευθύνη. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πάρα πολύ, διαφορετικά θα με καταβάλει».

Δείτε τα πιο επιδραστικά λουκ της πριγκίπισσας Νταϊάνα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:


Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".