Παρόλο που ο πρίγκιπας Χάρι θεωρείται ο «πλεϊμπόι» της βασιλικής οικογένειας (στην οποία ουσιαστικά δεν ανήκει πλέον), ο Ουίλιαμ φαίνεται πως έχει κι αυτός ένα -όχι και τόσο μακρινό- παρελθόν με φλερτ και νυχτερινές κραιπάλες. Στη διάρκεια των δεκαοχτώ χρόνων της σχέσης του με την Κέιτ Μίντλετον έχει συνδεθεί με πολλές ακόμα γυναίκες, κάποιες από τις οποίες προκάλεσαν εντάσεις ανάμεσα στη δούκισσα του Κέιμπριτζ και τη βασιλική οικογένεια και οδήγησαν ακόμα και στον προσωρινό χωρισμό του ζευγαριού. Ποια είναι τα σκοτεινά μυστικά των πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον;

-Την περίοδο που ο Ουίλιαμ γνώρισε την Κέιτ, βλέποντάς τη για πρώτη φορά σε μια επίδειξη μόδας με ένα διάφανο φόρεμα, εκείνη έβγαινε με έναν φοιτητή, τον Ρούπερτ Φιντς. Στο πάρτι μετά την επίδειξη, ο κεραυνοβολημένος Ουίλιαμ έσκυψε να φιλήσει την Κέιτ και παρόλο που αυτή έκανε πίσω, στην καρδιά της ο μελλοντικός βασιλιάς είχε ήδη αντικαταστήσει τον τότε σύντροφό της.

Κέιτ είχε ανέκαθεν προβλήματα με τον στενό φίλο του Ουίλιαμ, Γκάι Πέλι, που θεωρούσε ότι είναι ανώριμος και πηγή μπελάδων. Ο Γκάι αγόραζε στον πρίγκιπα πορνοπεριοδικά όταν ήταν έφηβοι και αργότερα τον συνόδευε σε νυχτερινές «κατεργαριές». Όταν λοιπόν οι δύο φίλοι οργάνωσαν μια κρουαζιέρα μόνο για αγόρια στην Ελλάδα το 2004, η Κέιτ ήταν κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένη. Μάλιστα, την ίδια περίοδο διάφορες ακόμα γυναίκες φαίνεται να πολιορκούσαν τον πρίγκιπα, ανάμεσα σε αυτές η Ιζαμπέλα, αδυναμία του πρίγκιπα Καρόλου, που προκαλούσε βαθιά ανασφάλεια στην Κέιτ.

-Το 2006, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Κέιτ προσκάλεσε τον Ουίλιαμ να κάνει Πρωτοχρονιά με τους γονείς της και εκείνος ενώ αρχικά δέχτηκε, μετά άλλαξε γνώμη. Η Κέιτ εξοργίστηκε τόσο, που το ζευγάρι δεν συναντήθηκε καθόλου μέσα στις γιορτές, ούτε καν στα γενέθλιά της στις 9 Ιανουαρίου. Τους επόμενους μήνες είχαν ψυχρανθεί και ο Ουίλιαμ φαίνεται πως προτιμούσε να περνάει τα βράδια του βγαίνοντας σε κλαμπ του Λονδίνου και φλερτάροντας με άλλες γυναίκες.

κρίση στη σχέση τους κορυφώθηκε όταν ο Ουίλιαμ είπε στην Κέιτ να χωρίσουν από το τηλέφωνο, ενώ μάλιστα εκείνη ήταν στη δουλειά, στα γραφεία του brand μόδας Jigsaw. Μια συνάδελφος την είδε να βγαίνει έξω, στο πάρκινγκ της εταιρείας, να μιλήσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επιστρέφοντας δήλωσε ασθένεια και γύρισε σπίτι της.

-Και εκεί που κάποιος ίσως θα περίμενε, μετά τον γάμο και τα παιδιά, ο Ουίλιαμ να «κατασταλάξει», συνέχισε να «παίζει το μάτι του» σύμφωνα με διάφορες πηγές. Το 2017, για παράδειγμα, ο φακός τον συνέλαβε στη διάρκεια των χειμερινών διακοπών του να φλερτάρει ξανά με άλλες.

Δείτε όλα τα σκοτεινά μυστικά του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ:

Φωτό: YouTube.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS