Ο τέταρτος τίτλος της αξιόλογης τηλεοπτικής σειράς «The Crown» ήταν, μάλλον, ο πιο πολυαναμενόμενος, μεταξύ άλλων γιατί αναπαριστά πρόσωπα και καταστάσεις περισσότερο γνώριμα σε πολλούς από εμάς, σε όσους δηλαδή προλάβαμε να ζήσουμε τη δεκαετία του ’80. Ανάμεσα σε αυτά είναι, φυσικά, η εμβληματική πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία υποδύεται η Έμα Κόριν.

Για να ενσαρκώσει το ρόλο η 24χρονη ηθοποιός ξεκίνησε, σύμφωνα με μια νέα συνέντευξή της στο Glamour, ένα «ψυχολογικό ταξίδι» με την καθοδήγηση συμβούλου, ώστε να μην επαναπαυτεί στις εξωτερικές ομοιότητές της με την «πριγκίπισσα του λαού» -όπως τα μεγάλα, μπλε μάτια της- αλλά να αντιγράψει και τη γλώσσα του σώματός της.

Όμως η μεγαλύτερη δοκιμασία για την ίδια ήταν ένα γύρισμα στην Ισπανία, που κράτησε δύο μήνες και τελείωσε με δραματικό τρόπο. «Έχω άσθμα και για ένα διάστημα υπέφερα από έναν άσχημο βήχα» θυμάται. «Έπρεπε να γυρίσουμε μια σκηνή μέσα σε μια παγωμένη πισίνα, μαζί με τα παιδιά που έπαιζαν τον Ουίλιαμ και τον Χάρι. Ήταν, ειλικρινά, η πιο δύσκολη από όλες γιατί προσπαθούσα να παραμείνω ζωντανή και ταυτόχρονα να κρατήσω ζωντανό τον πεντάχρονο “Χάρι”, γιατί όπως ανακαλύψαμε δεν ήξερε κολύμπι

«Προσπαθούσα να παραμείνω ζωντανή και ταυτόχρονα να κρατήσω ζωντανό τον πεντάχρονο “Χάρι”, γιατί όπως ανακαλύψαμε δεν ήξερε κολύμπι!»

»Εκείνο το βράδυ σκοπεύαμε να επιστρέψουμε στη Βρετανία και περάσαμε από ένα νοσοκομείο να μου δώσουν κάποια αντιβίωση. Όμως οι γιατροί μου έκαναν οξυγονομέτρηση και μου είπαν: “Δεν μπορούμε να σε αφήσουμε να φύγεις γιατί τα επίπεδα οξυγόνου σου είναι πολύ χαμηλά”, έτσι έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο. Θυμάμαι τις νοσοκόμες, όταν κατάλαβαν για ποια γυρίσματα ήμουν εκεί, να μου λένε σε σπαστά αγγλικά: “Το ξέρουμε ότι παίζεις την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μήπως θέλεις να σου βάλουμε μια χαρτοσακούλα στο κεφάλι για να μη σε αναγνωρίζει κανένας;”».

Δείτε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του «The Crown»:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Photo: Netflix
 

TAGS