Όταν η Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος χώρισαν επίσημα λέγεται ότι το Παλάτι της επέτρεπε να βλέπει τα παιδιά της, τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, κάθε πέντε περίπου εβδομάδες. Ωστόσο οι περισσότεροι γνωρίζουν πως παρά τα διάφορα προσωπικά της προβλήματα η Λαίδη Ντι υπήρξε πολύ δεμένη με τους γιους της και μία από τις πιο κουλ, γαλαζοαίματες μαμάδες που πέρασαν ποτέ. 

Τελευταία απόδειξη η πρόσφατη μαρτυρία του μεγαλύτερου γιου της Ουίλιαμ μέσα από το ντοκιμαντέρ που μόλις κυκλοφόρησε στη Μεγάλη Βρετανία και στο οποίο οι δύο πρίγκιπες μιλάνε για πρώτη φορά τόσο ανοικτά για τον χαμό της  μητέρας τους. Σε αυτό ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου αποκάλυψε ότι κάποτε η μαμά του τού έκανε το πιο τρελό δώρο, αυτό που κάθε αγόρι της ηλικίας του θα ονειρευόταν να του κάνουν. Μόνο που εκείνος όταν το αντίκρυσε τα έχασε τελείως και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Τι ήταν αυτό; Τρεία από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του 1990, και συγκεκριμένα η Cindy Crawford, η Νaomi Campbell και η Christy Turlington, αφού ο 13χρονος τότε Ουίλιαμ είχε γεμίσει το δωμάτιο του με αφίσες τους. Μάλιστα λέγεται ότι από μικρός είχε ερωτευτεί τη Cindy και έλεγε πως θέλει να την γνωρίσει.

Έτσι λοιπόν ανήμερα των γενεθλίων του μπήκε στο δωμάτιο του στο Μπάκιγχαμ και βρήκε τα τρία σούπερ μόντελ να τον κοιτάζουν. Την αμήχανη στιγμή περιέγραψε αργότερα και η ίδια η Cindy Crawford σχολιάζοντας πως «Είχε πολλή πλάκα αλλά ήμουν πολύ νευρική. Ήταν ένα μικρό παιδί και δεν ήθελα να είμαι προκλητική απέναντι του. Από την άλλη έπρεπε να διατηρήσω και την αίγλη του σούπερ μόντελ που κουβαλούσα μαζί μου».

Όπως και να χει είναι ίσως το πιο κουλ δώρο που έλαβε ποτέ 13χρονος στην ιστορία των παγκόσμιων δώρων γενεθλίων.

Φωτογραφία: Pinterest

TAGS