ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χριστουγεννιάτικα ψώνια με φόντο το πιο παραμυθένιο σκηνικό

Το Mediterranean Cosmos μετατρέπει τις αγορές μας στην πιο μαγική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Χριστουγεννιάτικα ψώνια με φόντο το πιο παραμυθένιο σκηνικό

Να υπάρχουν άραγε πολλοί άνθρωποι που δεν αγαπούν τα Χριστούγεννα ή μήπως ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ξεκάθαρα αποκύημα της φαντασίας, του Τσαρλς Ντίκενς, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι πιστεύουμε: Ότι είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Ως γνήσια λάτρης των Χριστουγέννων, έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε οτιδήποτε εποχιακό, από λαμπάκια και ξωτικά, μέχρι ταινίες και το «All I Want For Christmas is You», το οποίο μπορεί πλέον να προκαλεί εκνευρισμό στη μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού, εγώ από την άλλη κανένα πρόβλημα δεν έχω να το ακούω σε λούπα από τα μέσα Νοέμβρη και μετά. Περίοπτη θέση στην καρδιά μου καταλαμβάνουν και τα χριστουγεννιάτικα ψώνια. Κάθε χρόνο το αγαπημένο μου Mediterranean Cosmos με αφήνει άκρως ενθουσιασμένη με την τεράστια ποικιλία που μου προσφέρει μιας και μία μόνο επίσκεψη αρκεί, για να προμηθευτώ τα δώρα όλης της οικογένειας. Και φυσικά, κάποια εξτραδάκια για εμένα, που πολύ τα αξίζω (κλείνω πονηρά το μάτι). Ο ενθουσιασμός μου φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερος, μιας και ο χώρος του Mediterranean Cosmos έχει μετατραπεί σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με λαμπιόνια, τεράστιες χριστουγεννιάτικες μπάλες, φωτεινά αστέρια και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ένα σκηνικό γεμάτο χρώματα και «αστερόσκονη» που μεταφέρει τη μαγεία των ημερών με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και κάνει τα Χριστούγεννα ακόμα πιο φωτεινά και αισιόδοξα.

Ο ενθουσιασμός μου φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερος, μιας και ο χώρος του Mediterranean Cosmos έχει μετατραπεί σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με λαμπιόνια, τεράστιες χριστουγεννιάτικες μπάλες, φωτεινά αστέρια και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ένα σκηνικό γεμάτο χρώματα και «αστερόσκονη» που μεταφέρει τη μαγεία των ημερών με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και κάνει τα Χριστούγεννα ακόμα πιο φωτεινά και αισιόδοξα.

Έχοντας λάβει τονωτικές ενέσεις αγάπης και αισιοδοξίας, ξεκίνησα τον μαραθώνιο του shopping με σύμμαχο την καλή διάθεση και φυσικά την ανυπομονησία.

Πρώτη στάση στα «Sandy’s» για το απόλυτο μεταλλιζέ ankle boot, φυσικά για εμένα, το οποίο έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Μου είναι αδιάφορο αν θα κάνω κάτι εντυπωσιακό τις ημέρες των γιορτών ή θα τη βγάλω στον καναπέ με παγωτό και «Home Alone». Τα συγκεκριμένα boots τα έχω ερωτευτεί και με συνοπτικές διαδικασίες έγιναν δικά μου!

Χριστουγεννιάτικα ψώνια με φόντο το πιο παραμυθένιο σκηνικό

Και επειδή είμαι άνθρωπος των αντιθέσεων, από το μεταλλιζέ ankle boot πήγα κατευθείαν στη «Velour» ζακέτα από τα αγαπημένα μου «Bdtk», της οποίας λάτρεψα το χρώμα και την υφή και είμαι σίγουρη ότι θα με κρατήσει ζεστή στις εορταστικές αποδράσεις που σχεδιάζω.

Και μιας και ξεκίνησα με τον εαυτό μου, επισκέφθηκα και τα καταστήματα «Κiko» για να ανανεώσω τα προϊόντα μακιγιάζ μου. Ε είδα μπροστά μου την «A Holiday Fable Ethereal Eyeshadow Palette 01», δεν μπόρεσα να αντισταθώ στις υπέροχες αποχρώσεις της και φυσικά την έκανα δική μου. Για την ιστορία επέλεξα την παλέτα με τις ματ αποχρώσεις – είμαι παρθένος και άρα παιδί της γης – ενώ υπάρχει και αντίστοιχη με αποκλειστικά αστραφτερά χρώματα.

Και αφού ικανοποίησα τις προσωπικές μου ανάγκες – για την ώρα – σειρά έχουν οι αγαπημένοι μου. Μία στάση στα «Nautica» για το δώρο του αγαπημένου μου, ο οποίος σε αντίθεση με εμένα, επιμένει να ψωνίζει μια φορά τον χρόνο. Ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ στη ζωή του για να του προσφέρω υπέροχα κομμάτια όπως το συγκεκριμένο καρό πουκάμισο.

Σειρά έχει η γυναίκα της ζωής μου, ή αλλιώς η ανιψιά μου, η οποία μπορεί να είναι μισή μερίδα αλλά με τη μόδα δεν αστειεύεται. Και μιας και το κορίτσι είναι γνώστης, με παρέπεμψε στη «Μini Raxevsky» όπου εδώ και μέρες έχει δει ένα υπέρλαμπρο κόκκινο μπουφάν με φιόγκους και τρουκς για απαράμιλλο στιλ.

Προφανώς της το αγόρασα μαζί με μία παιχνιδιάρα στέκα από τα «Claire’s» ό, τι πρέπει για την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Συνεχίζουμε με τον αδερφό μου που τον λένε Βασίλη και κάθε χρόνο μου λέει «Μη μου πάρεις τίποτα δεν πειράζει». Επειδή προφανώς ξέρω ότι δεν το εννοεί, φέτος είπα να του κάνω μία απίστευτη έκπληξη και να του πάρω την τέλεια μηχανή ποπ – κορν – φυσικά από τα «Octopus», την οποία είχε αναφέρει σε παλαιότερη συζήτησή μας. Χωρίς συντηρητικά και χρήση λαδιού ή βουτύρου μέσα σε ελάχιστα λεπτά έχεις τα πιο νόστιμα και υγιεινά σνακ. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, αυτό το δώρο είναι καταπληκτικό!

Και επειδή δεν μπορώ να πάρω δώρο στον αδερφό μου και να αφήσω παραπονεμένη τη νύφη μου, μία επίσκεψη στα «Pandora», που είναι και τα αγαπημένα της, ήταν αρκετή για να ανακαλύψω το απόλυτο βραχιόλι με σύμβολα από μασίφ ασήμι 925, κυβική ζιρκόνια, σμάλτο και κρύσταλλα.

Προφανώς δεν θα μπορούσα να ξεχάσω την αγαπημένη μου θεία Χριστίνα, στην οποία έχω τεράστια αδυναμία. Ξέρω ότι τα «MatFashion» είναι ένα από τα αγαπημένα της καταστήματα οπότε ήταν και η πρώτη μου επιλογή για το δώρο της. Ένα υπέροχο κρουαζέ φόρεμα λούρεξ με παγιέτες, για να είναι υπέρλαμπρη στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της.

Και επειδή είχα καιρό να της κάνω δωράκι, συμπλήρωσα το φόρεμα και με ένα gift pack της Kerastase Genesis, με σαμπουάν, conditioner και θερμοπροστασία. Όλα αυτά από τα «Ξανθή Hair Gallery».

Σειρά έχει η κολλητή μου Ευγενία η οποία γιορτάζει στις 24 Δεκεμβρίου. Ξέρω ότι έχει μεγάλη αδυναμία στα προϊόντα περιποίησης σώματος, γι’ αυτό και μία επίσκεψη στο «Fresh Line» ήταν μονόδρομος. Επέλεξα ένα υπέροχο limited edition set για ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος, χεριών & χειλιών, που μυρίζει φρεσκοψημένο Cheesecake Βατόμουρο. Το σετ περιλμβάνει 4 υπέροχα και λαχταριστά προϊόντα, τα οποία πιστεύω θα την ενθουσιάσουν.

Κι έτσι όπως συνέχιζα τη βόλτα μου, περνώντας έξω το κατάστημα παιχνιδιών «Flexa», είδα το παιχνίδι το ονείρων μου. Ανέκαθεν είχα αδυναμία στα ξύλινα παιχνίδια – είμαι ρομαντική ψυχή τι να κάνουμε; - οπότε όταν αντίκρισα το ξύλινο γκαράζ αυτοκινήτων δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Προφανώς και δεν θα το προσφέρω σε κανένα πιτσιρίκι αλλά θα καταλάβει περίοπτη θέση στο σαλόνι μου κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Και επειδή συνειδητοποίησα ότι το σπίτι μου μπορεί να έχει δέντρο αλλά δεν έχει Άγιο Βασίλη, έτρεξα στα «Domus Homus», για να βρω τον κατάλληλο που θα κοσμήσει το τραπέζι μου. Πήρα και έναν στρατιώτη εξίσου εντυπωσιακό. Χριστούγεννα είναι εξάλλου.

Και λίγο πριν αποχωρήσω θυμήθηκα κάτι πολύ σημαντικό: Δεν πήρα καλσόν για τη λαμπερή χριστουγεννιάτικη εμφάνισή μου. Ευτυχώς τα αγαπημένα μου «Calzedonia» δεν με απογοητεύουν ποτέ. Προτίμησα ένα κομμάτι από τη σειρά «Share Your Passion» το οποίο δίνει μία ξεχωριστή νότα στο ντύσιμο με το ιδιαίτερο print του.

Και κάπως έτσι, η αποστολή μου ολοκληρώθηκε και ήρθε σιγά σιγά η ώρα να πάρω τον δρόμο της επιστροφής. Κατάκοπη αλλά πολύ ικανοποιημένη και με τις αγορές που έκανα και με την τέλεια χριστουγεννιάτικη εμπειρία που έζησα. Εξάλλου, οι γιορτές είναι στιγμές, και σίγουρα το Mediterranean Cosmos προσφέρει πολλές!

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: https://mediterraneancosmos.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/

Read Next

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

Περισσότερα από

Stories

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.

27 Απρ 2024

Μπετόβεν- Für Elise: Ποια ήταν η Λίζα που απέρριψε ερωτικά τον Μπετόβεν;

Η πρεμιέρα της πιο δημοφιλούς σύνθεσης του Μπετόβεν, Für Elise, δόθηκε στις 27 Απριλίου 1810. Και σχετίζεται με την ανύπαρκτη ερωτική ζωή του σπουδαιότερου συνθέτη όλων των εποχών.

26 Απρ 2024

Η Βασίλισσα με τα Ανδρικά Πόδια

Η Φάνι Μπλάνκερς - Κουν, η θρυλική μορφή του στίβου που κουβαλούσε τα μωρά της στο στάδιο σ’ ένα καλάθι και τα τάιζε στα διαλείμματα, γεννήθηκε σαν σήμερα.

26 Απρ 2024

Ρετρό κλικ: Όταν ο Ηλίας Ψινάκης διαφήμιζε τσίχλες 40 χρόνια πριν

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και μάνατζερ στο χώρο του θεάματος ως μανεκέν την δεκαετία του 1980.