ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Taste the Fashion In the Wild: Το καταπληκτικό event που συνδυάζει γεύσεις και μόδα για καλό σκοπό

Μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις 27 Μαΐου στο Hilton. Και οι λόγοι για να μην την χάσει κανείς μας είναι πολλοί.

Taste the Fashion In the Wild: Το καταπληκτικό event που συνδυάζει γεύσεις και μόδα για καλό σκοπό

Τι θα λέγατε να συνδυάσετε γεύσεις από τους πιο διάσημους Έλληνες σεφ, fashion shows από σχεδιαστές ρούχων διεθνούς εμβέλειας σταρ και συμβολή σε ένα καλό σκοπό; Σύντομα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό event που θα σας δώσει αυτή την ευκαιρία.

Το πρωτοποριακό «Taste the Fashion In the Wild» διοργανώνεται για 4η χρονιά την Παρασκευή 27 Μαΐου στο Hilton Αθηνών και ώρα 21:00, με μεγάλους χορηγούς την Σπανός ΑΕ (BMW) και το Total της ΦΑΓΕ και χορηγούς την Coca Cola Τρία Έψιλον και το Diners Club.

Στόχος του; H στήριξη του έργου του «ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού».



Τα μεγαλύτερα ονόματα των γεύσεων και της μόδας περιμένουν να μας υποδεχτούν...

Ο Χριστόφορος Πέσκιας του «Balthazar» και του «Different & Different», ο Στέλιος Παρλιάρος των «Sweet Alchemy» και ο Κώστας Αθανασίου του «Hilton Αθηνών» εμπνέονται φέτος από τις συλλογές τριών ξεχωριστών brands της διεθνούς μόδας που αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας από το κατάστημα TSERKOV, το οποίο εγκαινιάζεται φέτος στη Μύκονο, μετά την επιτυχία που γνωρίζει στη Ζυρίχη. Έτσι, θα έχουμε και φέτος την ευκαιρία να ζήσουμε μια ολοκληρωμένη αισθητική εμπειρία, απολαμβάνοντας στην ίδια εκδήλωση τις καταπληκτικές γευστικές προτάσεις των τριων κορυφαίων σεφ και, παράλληλα, παρακολουθώντας τα μοναδικά fashion shows της βρετανίδας Emilia Wickstead, αγαπημένης σχεδιάστριας της Δούκισσας του Cambridge, Kate Mid­dleton, της Roksanda llincic, που επιλέγουν για τις βραδινές τους εμφανίσεις οι σημαντικότερες διεθνείς trend-setters, από τη Michelle Obama και τη Gwyneth Paltrow ως τη Lady Gaga, και της θρυλικής Vivienne Westwood, της σχεδιάστριας που έχοντας αναγνωριστεί ως εκείνη που συνέστησε την πανκ στο ευρύ κοινό, γνώρισε την απόλυτη δόξα μέσα από τις προκλητικές και ανατρεπτικές επιλογές της στην παρουσίαση των δημιουργιών της και κατέκτησε μερικά από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία του χώρου της μόδας.

Taste the Fashion In the Wild: Το καταπληκτικό event που συνδυάζει γεύσεις και μόδα για καλό σκοπό

... για καλό σκοπό!

Την πρωτότυπη αυτή σύμπραξη, που φέτος, πιο ζωηρή και τολμηρή από ποτέ, παρουσιάζεται «In the Wild» θέλοντας να ταξιδέψει τους προσκεκλημένους της στα μαγευτικά χρώματα και τη γοητεία της αφρικανικής σαβάνας, θα απολαύσουν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι που παρά τις παρούσες αντίξοες οικονομικές συνθήκες θα επιλέξουν να συμμετάσχουν και φέτος στην εκδήλωση, αφού με τη συμμετοχή τους στο «Taste the Fashion In the Wild» θα στηρίξουν παράλληλα τη μεγάλη εκστρατεία κατά της κακοποίησης ανηλίκων που ξεκινάει το ΕΛΙΖΑ, μέσα από το σχεδιασμό και την υλοποίηση εθνικών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα. Η εκστρατεία υλοποιείται σε συνεργασία με διεθνείς και εθνικούς ακαδημαϊκούς οργανισμούς, όπως οι ιατρικές σχολές των Πανεπιστημίων YALE και IOWA και η Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση και διαφώτιση της κοινωνίας και η επιμόρφωση των επαγγελματιών που, κατά οποιονδήποτε τρόπο, έρχονται σε επαφή με μικρά παιδιά.

Και ένα extra tip

To «Taste the Fashion In the Wild» υποστηρίζουν επίσης κορυφαίοι επαγγελματίες που δίνουν κάθε χρόνο τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία της βραδιάς, όπως η Μυρτώ Πεζούλα για τη διακόσμηση, η APG για τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό, το Pavlos The Flower Workshop για τον ανθοστολισμό, η οινοποιία Tsantali, ο fashion editor Μιχάλης Πάντος για την επιμέλεια και τη σκηνοθεσία των fashion shows, η ομάδα της Shiseido για το μακιγιάζ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Θώδο και ο hair stylist Νικόλας Βιλλιώτης.


Η επιτυχία συνεχίζεται για 4η συνεχή χρονιά

Μέχρι στιγμής και χάρη στην ευαισθησία όλων όσων συμμετείχαν στις 3 πρώτες διοργανώσεις, το «Taste the Fashion» έχει συγκεντρώσει συνολικά το πολύ σημαντικό ποσό των €100.000, χάρη στο οποίο πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο έργο ανακαίνισης στο Σπίτι Φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο, ενισχύθηκαν σημαντικά τα παιδιά με καρκίνο που φιλοξενούνται με τις οικογένειές τους στον Ξενώνα του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και χρηματοδοτήθηκε η δημιουργία ειδικά προσαρμοσμένης παιδικής χαράς στο χώρο του Κέντρου της «ΕΛΕΠΑΠ» Αθήνας. Αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα οδήγησε στη συνέχιση του καθιερωμένου πλέον θεσμού «Taste the Fashion», με στόχο πάντα την υποστήριξη παιδιών που βρίσκονται σε κάθε είδους ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, επισκεφθείτε το site www.tastethefashion.gr

Σας περιμένουμε!

Read Next

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

Περισσότερα από

Stories

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.