ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Λόπεζ: 4 γάμοι, 2 αρραβώνες και 6 εντυπωσιακά μονόπετρα

Το χρονικό των τεσσάρων γάμων της Τζένιφερφ Λόπεζ, με αφορμή τον τελευταίο της σε drive-through παρεκκλήσι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αγαπάει τον γάμο. Γι' αυτό άλλωστε και επιχείρησε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας -ήδη- τέσσερις φορές.

Ojani Noa – 22 Φεβρουαρίου 1997

Γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν σερβιτόρος σε ένα εστιατόριο που σύχναζε η Lopez, με την ταπεινή προσωπικότητά του να την κερδίζει. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997, ύστερα από λίγους μήνες σχέσης και σε λιγότερο από έναν χρόνο, υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου.

Πολύ αργότερα, οι πρώην σύζυγοι έτυχε να βρεθούν στις αίθουσες του δικαστηρίου, καθώς ο Noa "απειλούσε" πως θα έγραφε βιβλίο για την τότε εποχή ενώ παράλληλα ήθελε να κυκλοφορήσει ορισμένα home videos που είχαν τραβήξει μαζί κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Παρόλα αυτά, το δαχτυλίδι των αρραβώνων με τη διαμαντένια πέτρα σε σχήμα σταγόνας και την τιμή των 6 ψηφίων, αναμφισβήτητα ήταν εντυπωσιακό.

Cris Judd – 29 Σεπτεμβρίου 2001

Με τον δεύτερο σύζυγό της γνωρίστηκε στα γυρίσματα του τραγουδιού "Love don’t cost a thing" αφού εκείνος ήταν μέλος της χορευτικής ομάδας. Λίγους μήνες αργότερα αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. Όσο κι αν προσπάθησαν να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα media και να πραγματοποιήσουν έναν ιδιωτικό γάμο στο σπίτι τους στην περιοχή Calabasas, οι ρεπόρτερ δεν τους έκαναν τη χάρη.

"Ήταν ένα τσίρκο”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Judd για τον γάμο τους, περιγράφοντας πως πολλοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν για μια και μόνο φωτογραφία τους και συνελήφθησαν. Εντέλει ο γάμος λύθηκε λίγους μήνες αργότερα. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο μοναδικό σχέδιο του οίκου Valentino που επέλεξε να φορέσει η Lopez στην τελετή και στο δαχτυλίδι που της πρόσφερε ο σύζυγός της με το μεγάλο διαμάντι σε κόψιμο emerald.

Marc Anthony – 5 Ιουνίου 2004

Έξι μήνες αφού είχε χωρίσει από τον Ben Affleck, η λατίνα superstar είπε το Yes I Do στον επίσης τραγουδιστή και χρόνια φίλος της, Marc Anthony. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους στο Beverly Hills με 40 καλεσμένους, οι οποίοι μάλιστα αγνοούσαν το γεγονός, μέχρι που έφτασαν εκεί.

Μέχρι τώρα οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από την τελετή είναι ελάχιστες. Το ζευγάρι χώρισε το 2014 και μέχρι σήμερα έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις αφού κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν δύο παιδιά.

Alex Rodriguez 2017- Ο αρραβώνας

Η σχέση της με τον Rodriguez ξεκίνησε το 2017 και όλα έδειχναν να πηγαίνουν εξαιρετικά καλά. Η πρόταση γάμου σε μία παραλία στις Μπαχάμες ήρθε να επιβεβαιώσει την υποψία μας. Ο A-Rod χάρισε στη J.Lo ένα emerald cut διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων που υπολογίζεται πως κόστισε από 1 εκατομμύριο έως 5. Εντέλει ο γάμος τους αναβλήθηκε 2 φορές. Χώρισαν το 2019.

Ben Affleck – 2003 και 2022 - Ο αρραβώνας & ο γάμος

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2003 στα γυρίσματα της ταινία Gigli, το 2003 στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν και ερωτεύθηκαν βαθιά και γρήγορα, δεδομένου ότι η Lopez ήταν ακόμα παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της. Αφού αποδεσμεύτηκε από τον γάμο της με τον Τζαντ η λατίνα superstar ήταν έτοιμη να ξαναπαντρευτεί, αφού λίγες εβδομάδες αργότερα είπε το ναι στον Άφλεκ. Το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 1,2 εκατομμυρίων και 6.10 καρατίων με την πέτρα σε ροζ απόχρωση του οίκου Harry Winston, μνημονεύεται μέχρι σήμερα αφού στην ουσία ήταν εκείνο που έκανε της μόδας τα χρωματιστά διαμάντια. Έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλλει προσωρινά τον γάμο του λόγω της πίεσης που δεχόταν από τα media. Τέσσερις μήνες αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, που έκανε την Lopez, όπως θα εξομολογηθεί στην αυτοβιογραφία της "True Love" το 2014, να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Και ο γάμος

Μόλις χθες η Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα "On The JLo"

"Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική", είπε η ηθοποιός του "Marry Me", η οποία όπως φάνηκε ήταν ξετρελαμένη με τον γάμο της.



Αποκαλώντας την τελετή στο Λας Βέγκας "ακριβώς αυτό που θέλαμε", η σταρ περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το... ταξίδι τους μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.


"Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα", είπε η JLo.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η σταρ φαίνεται το off-the-shoulder φόρεμα με μακριά μανίκια από δαντέλα που είχε συνδυάσει με πέπλο στα μαλλιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για ένα Zuhair Murad νυφικό.

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.