ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ζητώ συγγνώμη από τους διεμφυλικούς για τα τρανσφοβικά αστεία του Παρά Πέντε»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ζήτησε συγγνώμη από τους διεμφυλικούς για τα «τρανσφοβικά αστεία» της σειράς, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα προς τους ομοφυλόφιλους εφήβους.

«Ζητώ συγγνώμη από τους διεμφυλικούς για τα τρανσφοβικά αστεία του Παρά Πέντε»

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος θέλησε να απολογηθεί για κάποια αστεία της δημοφιλούς σειράς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της δημόσιας τηλεόρασης.

Στις δηλώσεις του, παραδέχθηκε ότι χαιρόταν βλέποντας το «Παρά Πέντε» που προβαλλόταν σε επανάληψη το προηγούμενο διάστημα «γιατί είχα αφήσει κάτι που έβλεπε ο κόσμος και περνούσε καλά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας».

«Είδα ωστόσο ότι είχα σε ένα επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία μέσα, που εγώ δεν καταλάβαινα τότε ότι γράφω ένα τρανσφοβικό αστείο και δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να στεναχωρεί έναν άνθρωπο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδας γιατί τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους, για να γίνουν αυτό που θέλουν να είναι, εγώ τον αντιμετώπισα με αστειάκια και χιουμοριστικά και το "αν έκοψες το όργανό σου". Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου και με το τι θέλει να είναι», τόνισε και απευθυνόμενος στους διεμφυλικούς υπογράμμισε ότι «θέλω να ξέρουν ότι εκτιμώ αφάνταστα και στηρίζω τον αγώνα τους και των οικογενειών τους».

«Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε να ονειρεύομαι»

Με αυτή τη αφορμή, ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στα ομοφυλόφιλα παιδιά και εφήβους, επειδή «ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο αυτή τη στιγμή».

«Επειδή θα ακούσουν πάρα πολλά αυτά τα παιδιά για το αν είναι αφύσικα, να μην ακούτε τίποτα παιδιά. Θέλω να ξέρετε ότι η δικιά μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε να είμαι λίγο πιο κλειστός, πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ να ονειρεύομαι. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου. Ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα τα καταφέρω αν το ήθελα», τόνισε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Παράλληλα έκανε αναφορά στους γονείς του, λέγοντας ότι ήταν «δύο υπέροχοι άνθρωποι, που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο», αλλά η αγάπη τους για το παιδί τους ήταν πολύ ψηλά και το τι θα πει ο κόσμος πολύ χαμηλά.

«Μην ακούτε κανέναν, όλα θα πάνε ωραία. Μπορεί να ζοριστείτε. Αν βλέπετε ανθρώπους που σας την λένε, δεν χρειάζεται να κάνουμε παρέα με όλους, θα βρείτε ανθρώπους αργότερα με τους οποίους θα περάσετε πολύ ωραία και θα συνεννοηθείτε. Εγώ έτσι το αντιμετώπισα», συμπλήρωσε απευθυνόμενους στους ομοφυλόφιλους έφηβους.

Δείτε τι είπε για το Παρά 5:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".