ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χτύπα σαν άντρας ρε φλώρε, ολόκληρη Λαίδη έχεις μπροστά σου - Η τζαμποδιαφήμιση που μας ενώνει

Κι ενώ η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή, κάποιοι επιμένουν να βουρλίζονται και να μουτρώνουν με την τρασίλα. Ενισχύοντας φυσικά την τζαμποφήμη.

Χτύπα σαν άντρας ρε φλώρε, ολόκληρη Λαίδη έχεις μπροστά σου - Η τζαμποδιαφήμιση που μας ενώνει

Φτάσαμε, με επιτυχία, σε εκείνη τη στροφή του χρόνου που αρχίζει η μόνιμη διαμάχη μεταξύ αυτών που γελάνε με την πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo και των απέναντι που κράζουν. Εδώ βέβαια, ίσως να κολλάει το περσινό σλόγκαν της λαμπριάτικης τσαμποδιαφήμισης, το μπουρλέσκ «Κράζεις; Θαυμάζεις!», ίσως και να μην κολλάει. Στην φετινή, λοιπόν, επίμαχη διαφήμιση η Μεγάλη Άντζελα κοροϊδεύει τον εαυτό της, ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι επαΐοντες του μάρκετινγκ. Η ίδια δεν γνωρίζουμε τι πιστεύει επί του θέματος, εάν παρωδεί τον εαυτό της ή απλά είναι ο εαυτός της, αλλά δεν μας αφορά κιόλας.

Οι ψαγμένοι και οι εστέτ δήλωσαν δημόσια ότι ξέρασαν ενώ οι οκέι απέφυγαν τις βαρύγδουπες, εγωκεντρικές δηλώσεις.

Αυτό που έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον είναι ότι, για ακόμα μία φορά, η κοινή γνώμη διχάστηκε, ενώ το φέισμπουκ καθώς και τα λοιπά σόσιαλ μίντια έγιναν ένας καμβάς πολέμου μεταξύ των μεν και των «δεν». Οι «δεν» διατυμπανίζουν ότι μετά από αυτή τη διαφήμιση πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τη χώρα, αυτό ήταν, το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν είναι δηλαδή, τα τόσα άλλα άλυτα προβλήματα, το προσφυγικό, η ανεργία, το ασφαλιστικό και λοιπές «ανορθοδοξότητες» που τους διώχνουν. Είναι καθαρά η τζαμποδιαφήμιση. Εντάξει;

Οι αντίπαλοι των «δεν» είναι σαφώς πιο ήπιοι, δεν παθιάζονται, δεν χτυπιούνται, δε διαρυγνίουν τα ιμάτια τους ότι τρελαίνονται με αυτού του τύπου τη μαρκετινίστικη, προϊοντική προσέγγιση και δεν ταυτίζουν τη διαμονή τους στην Ελλάδα με την εκάστοτε διαφήμιση των Jumbo. Δηλώνουν ότι γέλασαν ή δε δηλώνουν τίποτα ή δε γέλασαν καν.

Τα ίδια κοινωνικά τερτίπια είχαν καταγραφεί με όλες τις τσαμποδιαφημίσεις, με την Κατερίνα Στανίση, με τους ψαροντουφεκάδες, με τον μίστερ Κράζεις Θαυμάζεις. Οι ψαγμένοι και οι εστέτ ανακοίνωσαν δημόσια ότι ξέρασαν, ενώ οι οκέι απέφυγαν τις βαρύγδουπες, εγωκεντρικές διακυρήξεις, κρατώντας από το όλο θέμα ένα casual χαμογελάκι δευτερολέπτου, συνοδευτικό του ύφους και του ήθους της τζαμποκαμπάνιας. Τελικά, στο μόνο που συγκλίνουμε ως έθνος είναι στη φράση «συμφωνούμε ότι διαφωνούμε».

Και να γιατί:

1. Είτε σου αρέσει, είτε όχι η διαφήμιση, την είδες. Έχεις εικόνα δηλαδή. Ενώ για κάποια άλλα, ενδεχομένως σοβαρότερα προβλήματα, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.

2. Είτε σου αρέσει, είτε όχι η διαφήμιση, μίλησες γι' αυτήν.

3. Είτε σου αρέσει, είτε όχι η διαφήμιση, βοήθησες στο να γίνει viral στο YouTube, σε λιγότερο από 24 ώρες.

4. Είτε σου αρέσει, είτε όχι η διαφήμιση, σχολίασες για ακόμα μία φορά την Άντζελα με τη μόνιμη επωδό «μα, πως έχει γίνει έτσι; Που θα φτάσουν αυτά φρύδια πια;».

5. Είτε σου αρέσει, είτε όχι η διαφήμιση, διάβασες όλες τις αναρτήσεις -εγκωμιαστικές και άλλες- στο φέισμπουκ που την αφορούσαν (την διαφήμιση).

Read Next

10 Απρ 2024

O άλλος Ουίλιαμ. Ο άγνωστος, playboy πρίγκιπας της Αγγλίας που ερωτεύτηκε κάποια σαν τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ του Κλούτσεστερ ήταν 4ος στη σειρά διαδοχής, αγάπησε με πάθος ένα διαζευγμένο μοντέλο και πέθανε με μυστηριώδη τρόπο σε αεροπορικό δυστύχημα.

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

Περισσότερα από

News

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".