ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το “It girl” Lianna Perdis έχει τη δική του σειρά καλλυντικών, που χρησιμοποιεί η Κιμ Καρντάσιαν

Πηγαίνει ακόμα σχολείο, αλλά έχει ήδη τη δική της σειρά καλλυντικών και ήρθε στην Αθήνα για να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο αυστραλιανού περιοδικού.

Το “It girl” Lianna Perdis έχει τη δική του σειρά καλλυντικών, που χρησιμοποιεί η Κιμ Καρντάσιαν

Η ελληνικής καταγωγής Lianna Perdis, κόρη του διεθνούς Ελληνοαυστραλού και Hollywood makeup artist Napoleon Perdis, είναι το ανερχόμενο “It girl” στην Αυστραλία αλλά και στη διεθνή σκηνή της μόδας. Η Lianna, που από τον Σεπτέμβριο θα πηγαίνει σχολείο στην Αθήνα καθώς μετακομίζει μόνιμα στη χώρα μας, έχει τη δική της collection make up, είναι κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες του οικογενειακού brand καλλυντικών “Napoleon Perdis” και έχει δική της στήλη με beauty tips σε γνωστό περιοδικό μόδας στην Αυστραλία.

Το “It girl” Lianna Perdis έχει τη δική του σειρά καλλυντικών, που χρησιμοποιεί η Κιμ Καρντάσιαν
Η Lianna από τον Σεπτέμβριο θα πηγαίνει σχολείο στην Αθήνα καθώς μετακομίζει μόνιμα στη χώρα μας.

Τον περασμένο μήνα φωτογραφήθηκε στην Αθήνα για το εξώφυλλο του νούμερο 1 σε κυκλοφορία Αυστραλέζικου teen περιοδικού “Girlfriend”. Στη συνέντευξη, η Lianna μιλάει στο περιοδικό για τη δική της collection make up “Total Bae” που λανσαρίστηκε τον προηγούμενο μήνα καθώς και για τη σταδιακή ανάμειξή της στην εταιρεία του πατέρα της Napoleon Perdis Cosmetics. H collection “Total Bae” απευθύνεται σε κοπέλες της ηλικίας της και φυσικά δημιουργήθηκε με την καθοδήγηση του πατέρα της Napoleon Perdis. Η ιδέα αυτή προέκυψε σκεπτόμενη ως έφηβη που θέλει να έχει τα καλλυντικά που καλύπτουν τις ανάγκες της ηλικίας της. Άλλωστε ακόμη και η συσκευασία των προϊόντων αποκαλύπτει κάτι τέτοιο καθώς έχει νεανικό στυλ και σχέδια από emoji’s τα οποία λατρεύει να χρησιμοποιεί και η ίδια.

Στη συνέντευξη, η Lianna μιλάει στο περιοδικό για τη δική της collection make up “Total Bae” που λανσαρίστηκε τον προηγούμενο μήνα καθώς και για τη σταδιακή ανάμειξή της στην εταιρεία του πατέρα της Napoleon Perdis Cosmetics.
Μπαμπάς και κόρη. Ο Napoleon Perdis με τη Lianna.

Με την προβολή τους στο περιοδικό “Girlfriend” έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους πολλά διάσημα μοντέλα όπως οι Miranda Kerr, Samantha Harris, Abbey Lee Kershaw, Alyssa Sutherland και Catherine McNeil. Μάλιστα, η editor του περιοδικού Tamara Davis δήλωσε ότι: “Το Girlfriend ως ηγέτης στην αγορά έχει παρουσιάσει πολλά από τα ανερχόμενα It girls της Αυστραλίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε το πρώτο εξώφυλλο της Lianna”.
Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, η ομάδα του περιοδικού με επικεφαλής τη διάσημη φωτογράφο Carlotta Moye, η οποία έχει φωτογραφίσει τις Cate Blanchett, Miranda Kerr, Rachel Bilson και πολλές άλλες επώνυμες για εξώφυλλα μεγάλων τίτλων μόδας (π.χ. Vogue, Elle, In Style, κλπ.), ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της Lianna! Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι πρώτη φορά που media από την Αυστραλία επισκέπτονται την Ελλάδα για τη Lianna, καθώς τον Ιανουάριο ήρθαν στην Αθήνα αποκλειστικά για να καλύψουν το πάρτι των γενέθλιων της.

Η Kim Kardashian με Napoleon Perdis προϊόντα ομορφιάς.

Η αγάπη της οικογένειάς της για την Ελλάδα είναι γνωστή γι’ αυτό άλλωστε πρόκειται να μείνουν και μόνιμα στην Ελλάδα. Ο πατέρας της Napoleon Perdis που ως makeup artist έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Miranda Kerr, Debra Messing, Melissa George, Renee Zellweger, Gemma Wαrd, Rhianna μεταξύ πολλών άλλων, και έχοντας το δικό του brand καλλυντικών με καταστήματα σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ, στηρίζει και προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό με κάθε ευκαιρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι ονόμασε μια συλλογή κραγιόν καλλυντικών με ονόματα αρχαίων Ελληνίδων θεών.

Δείτε το βίντεο του shooting στην Αθήνα.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".