ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή». Σκληρή επίθεση ενάντια στη Mίντλετον για την εμφάνιση στα Βafta

Xαμός και έντονη απογοήτευση στο Twitter για το γεγονός ότι η Δούκισσα δεν ντύθηκε στα μαύρα για χάρη του Time's Up κινήματος.

«Θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή». Σκληρή επίθεση ενάντια στη Mίντλετον για την εμφάνιση στα Βafta

Mπήκε στο παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας η Μέγκαν Μαρκλ και έφερε μαζί της κινηματογραφικό αέρα και μία υπόσχεη πως από τη στιγμή που η Ελισάβετ δέχθηκε για γυναίκα του εγγονού της μία μιγάδα, πρώην ηθοποιό με ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της, οι παλιές, συντηρητικές εποχές του στέμματος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Και κάπως έτσι όλοι περίμεναν πως αφού η Μαρκλ έχει σπάσει ήδη πολλές φορές το πρωτόκολλο με τις εμφανίσεις της, αδιαφορώντας για τους κανόνες του Μπάκιγχαμ (πιάνει κότσο το μαλλιά της και πάει σε επίσημες εκδηλώσεις, φοράει κουστούμια και ολόμαυρα σύνολα), και η Κέιτ Μίντλετον θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, υιοθετώντας ένα πιο σύχρονο πρόσωπο για χάρη της κοινής γνώμης.

Με λίγα λόγια όλα πίστευαν πως εχθές το βράδυ, στην απονομή των βραβείων Bafta η Δούκισσα δεν θα δώσει σημασία στο πρωτόκολλο και θα φορέσει μία ολόμαυρη τουαλέτα ως ένδειξη συμπαράστασης στο Time's Up Movement, ενάντια στην βία και την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών της παγκόσμιας showbiz.

Eκείνη φαίνεται πως το σκέφτηκε από δω, το σκέφτηκε από εκεί, τα ζύγισε, τα ξαναζύγισε και αποφάσισε να αδιαφορήσει για τις προσδοκίες όλων εκτός από μίας. Αυτές της Ελισάβετ και έτσι εμφανίστηκε στην εκδήλωση με μία σκουρόχρωμη πράσινη τουαλέτα με πολύ βαθύ ντεκολτέ, αρνούμενη να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο περί κινήματος και λοιπών κοινωνικών πρωτοβουλιών.

Από εκείνη ητν ώρα και στιγμή το Twitter έχει ξεσπάσει πολύ άσχημα εναντίον της και η πρώην αγαπημένη των Άγγλων βλέπει την καρέκλα της να τρίζει και την Μέγκαν να τρέχει για να πάρει την θέση της στο νούμερο ένα της λίστας με τους πιο δημοφιλείς γαλαζοαίματους στον κόσμο.

Το τι έχει γραφτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν περιγράφεται:

«Απογοητευμένη με την Κέιτ Μίντλετον που δεν φόρεσε μαύρα στα Baftas. Το θέμα δεν είναι πολιτικό, είναι γυναικείο».

«Ξέρω ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν πρέπει να εμπλέκονται σε διαμαρτυρίες και τέτοια αλλά ειλικρινά θα ήταν τόσο κακό η Κέιτ Μίντλετον να βάλει μαύρα; Αισθάνομαι απογοητευμένη».

Σε μια ιστοσελίδα φαν της Μέγκαν και του Χάρι έγραψαν: «Πώς η Κέιτ δεν αισθανόταν ντροπή όταν καθόταν στην πρώτη σειρά με το πράσινο φόρεμά της ενώ όλες οι άλλες γύρω της φορούσαν μαύρα;».


«Ειλικρινά, καλύτερα να έμενε σπίτι της, αν δεν ήθελε να δείξει την υποστήριξή της στις γυναίκες».

«Πολύ απογοητευμέν από το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν φόρεσε μαύρα δείχνοντας την αλληλεγγύη της στις γυναίκες. Μάλλον θα ήθελε να δείχνει διαφορετική από τους υπολοίπους που πληρώνουν φόρους να υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής της. Ντροπή».

«Αγαπητή Κέιτ ο χρόνος σου τελείωσε! Μαύρη ζώνη; Είσαι σοβαρή; Είμαστε έτοιμες για το νέο μας είδωλο, την Μέγκαν Μαρκλ».

Bέβαια να πούμε πως υπάρχουν και κάποιοι που την υποστηρίζουν, τονίζοντας το πόσο δύσκολη είναι η θέση της και ότι άλλωστε την αντίθεση σου σε ένα άσχημο, κοινωνικό φαινόμενο δεν την επισημαίνεις με ρούχα αλλά με τη γενικότερη στάση σου. Διευκρινίζοντας παράλληλα ότι προφανώς το Μπάκιγχαμ τής το απαγόρευσε.

Από την άλλη πιστεύει κανείς πως η Νταϊάνα θα είχε ζητήσει ποτέ άδεια για να ντυθεί στα μαύρα αν πίστευε πως αυτό έπρεπε να κάνει;

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".