ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Πρέπει είτε να έχεις σφάξει την μάνα σου, είτε να έχεις περάσει καρκίνο»

Η Κατερίνα Λέχου και ο Αντίνοος Αλμπάνης συζητούν για όλα τους ενοχλούν στον τρόπο που γίνονται οι συνεντεύξεις στην Ελλάδα, σήμερα.

«Πρέπει είτε να έχεις σφάξει την μάνα σου, είτε να έχεις περάσει καρκίνο»

Όταν η θεατρική σκηνή μεταφέρεται στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, τότε οι ηθοποιοί και συνεργάτες Κατερίνα Λέχου και Αντίνοος Αλμπάνης δίνουν «ρεσιτάλ» συζήτησης.

Η Κατερίνα Λέχου μιλά για την πλούσια καριέρα της, τις επιλογές που τη δικαίωσαν αλλά και εκείνες που μετανιώνει, το γάμο της και τη στάση ζωής της -που σε πολλούς φαντάζει αντισυμβατική- αλλά στην ίδια έχει χαρίσει την απόλυτη ισορροπία.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μοιράζεται τις αναμνήσεις του από την καλλιτεχνική του πορεία, τις απόψεις του για την προσωπική ευτυχία αλλά και την οπτική του για τη ζωή, ιδίως έπειτα από μία σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Επίσης, πώς χαρακτηρίζουν τη φετινή τους θεατρική συνεργασία πάνω και πίσω από τη σκηνή; Τι θα ήθελαν να αλλάξουν στον τρόπο που γίνονται οι συνεντεύξεις στην Ελλάδα;

«Καλώς ή κακώς έχουμε συνηθίσει να έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι δημοσιογράφος, μιας άλλης δουλειάς τελοσπάντων, και είναι άλλη η ατμόσφαιρα. Ξέρουμε εξαρχής ότι αυτά τα οποία λέμε είτε δεν θα ακουστούν, είτε θα κοπούν σε ένα μοντάζ, γιατί τους ενδιαφέρει κάτι άλλο από αυτό το οποίο σου λένε. Ξεκινά μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που όμως το ζητούμενο είναι κάτι άλλο. Θα σε ρωτήσουν για την Eurovision, αν σε πειράζει που ο νικητής ενός talent show κάνει θέατρο… Αυτό δεν είναι περίεργο; Οι εκπομπές έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να κάνουν νούμερα που για να σε καλέσουν θα πρέπει είτε να έχεις σφάξει την μάνα σου την προηγούμενη μέρα, είτε να έχεις περάσει καρκίνο προχτές. Τώρα πρέπει να μιλήσεις για τη ζωή σου, πρέπει να μιλήσεις για τον γάμο σου, πρέπει να μιλάς για το αν έχει προβλήματα στον γάμο σου, πώς διατηρείσαι τόσο νέα, τι κρέμες βάζεις» είπε ο Αντίνοος.

Η Κατερίνα Λέχου είπε για την δική της εμπειρία: «Εμένα μου έκαναν επί χρόνια την ερώτηση γιατί δεν κάνω παιδί. Είναι πολύ προσωπικό. Άκομψη ερώτηση. Μπορεί να μη θέλω και να απολογούμαι για το ότι μπορεί να μη θέλω να κάνω παιδιά».

Για τη δημοσιοποίηση του προβλήματος με την υγεία του, ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε: «Η δική μου ανάγκη ήταν να επικοινωνήσω το όποιο πρόβλημα είχα, αφενός για να νιώθω εγώ καλύτερα με τον εαυτό μου, να μην χρειάζεται να απολογούμαι για διάφορα πράγματα. Την περίοδο που δεν είχα μαλλιά, έπρεπε να απολογούμαι. Έπρεπε να βάλω ένα όριο στη σχέση με το σχόλιο. Με βοήθησε πάρα πολύ γιατί κόπηκαν μαχαίρι τα σχόλια».

Δείτε την υπέροχη κουβέντα των δυο τους:

Πηγή: ert.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".