ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ακούω τη φωνή του»: Πώς είναι σήμερα ο 23χρονος Πρινς, ο πρωτότοκος γιος του Μάικλ Τζάκσον

Στην πρώτη του συνέντευξη για τον πατέρα του αναφέρθηκε επίσης στην «τηλεπαθητική» σχέση με τα αδέρφια του, Πάρις και Μπλάνκετ.

«Ακούω τη φωνή του»: Πώς είναι σήμερα ο 23χρονος Πρινς, ο πρωτότοκος γιος του Μάικλ Τζάκσον

Ο πρωτότοκος γιος του Μάικλ Τζάκσον και της Ντέμπι Ρόου κρατά χαμηλό προφίλ και δεν θυμίζει τον πατέρα του. Επίσης, δεν φαίνεται να έχει ιδαίτερη εξωτερική ομοιότητα (κάποιοι, μάλιστα, αμφισβητούν και την ίδια την πατρότητα). Ωστόσο, όπως και ο βασιλιάς της ποπ, ασχολείται με τη μουσική, αν και από τη σκοπιά της παραγωγής.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή «This Morning», μίλησε για ένα θέμα που δεν συνηθίζει να θίγει: για το πώς είναι να μεγαλώνεις με μπαμπά τον Μάικλ Τζάκσον.

Πάνω από μία δεκαετία μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον σε ηλικία 50 ετών από υπερβολική δόση αναισθητικών φαρμάκων, ο 23χρονος σήμερα Πρινς παραδέχεται ότι ο πατέρας του του λείπει. Ομολογεί, ωστόσο, ότι είναι δύσκολο να κουβαλάει αυτό το «βαρύ» όνομα. «Είμαι περήφανος που μοιράζομαι το ίδιο όνομα με τον πατέρα μου, αλλά αυτό συνοδεύεται από μια κληρονομιά που ο πατέρας μου αγωνίστηκε σκληρά να χτίσει και να διατηρήσει και νιώθω ότι αυτός είναι ο ρόλος μου στη ζωή, να επεκτείνω την κληρονομιά».

Ο Πρινς Τζάκσον πρόσθεσε: «Νιώθω ότι όσο περισσότερο μεγαλώνω τόσο περισσότερο θα ξεκλειδώνω τη σοφία που άφησε και όλες τις εμπειρίες που μας μετέδωσε».

Ποια είναι η μεγαλύτερη συμβουλή που θυμάται από τον πατέρα του; «Ήθελε να είμαστε οι καλύτεροι, σε ό,τι κι αν κάνουμε. Ήταν ένα είδος παρακίνησης και έμπνευσης, το γεγονός πως ό,τι κι αν έκανες και όσο σίγουρος κι αν ένιωθες ή όσο καλά κι αν το έκανες, ο πατέρας μου πάντα θα έλεγε: “Αυτό είναι καλό, αλλά μετά τι; Πώς μπορούμε να το κάνουμε μεγαλύτερο ή καλύτερο;”».

«Ό,τι κι αν έκανες και όσο σίγουρος κι αν ένιωθες ή όσο καλά κι αν το έκανες, ο πατέρας μου πάντα θα έλεγε: “Αυτό είναι καλό, αλλά μετά τι; Πώς μπορούμε να το κάνουμε μεγαλύτερο ή καλύτερο;”»

Πώς έχει διαχειριστεί ωστόσο τις φήμες που ακολουθούν το όνομα του πατέρα του ακόμα και μετά το θάνατό του για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών; «Οι θαυμαστές του πατέρα μου είναι πολύ υποστηρικτικοί απέναντί μας, απέναντί μου».

Ο Πρινς έχει δύο αδέρφια, την 22χρονη Πάρις Τζάκσον, η οποία ακολουθεί καριέρα στη μουσική, την υποκριτική και το μόντελινγκ, και τον 18χρονο Μπλάνκετ Τζάκσον με τους οποίους, όπως λέει, διατηρεί μια σχέση όχι απλώς στενή, αλλά σχεδόν τηλεπαθητική. «Είμαστε πολύ δεμένοι και η αντισυμβατική ανατροφή μας το μόνο που έκανε ήταν να δυναμώσει την αδερφική σχέση μας. Από τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώσαμε και επικοινωνούμε [καταλαβαίνει κανείς ότι] υπάρχει ένας άγραφος δεσμός. Σχεδόν μπορούμε να διαβάσουμε ο ένας τη σκέψη ή τη γλώσσα του σώματος του άλλου! Προσπαθώ να επικοινωνώ με την οικογένειά μου διαρκώς – μου δίνουν ζωή».

«Με τα αδέρφια μου σχεδόν μπορούμε να διαβάσουμε ο ένας τη σκέψη ή τη γλώσσα του σώματος του άλλου»

Μάλιστα με την Πάρις είχαν και την πρώτη τους μουσική συνεργασία, καθώς ο Πρινς ανέλαβε την παραγωγή ενός βίντεο κλιπ της. «Έμαθα πολλά και ένιωσα περήφανος να βλέπω την τέχνη της αδερφής μου να ζωντανεύει και έκπληκτος που έγινα κομμάτι της». Ο ίδιος, ωστόσο, δεν πιστεύει ότι έχει πάρει κανένα από τα μουσικά ταλέντα της οικογένειας, αλλά προτιμά να εργάζεται στο παρασκήνιο της μουσικής βιομηχανίας.

«Δεν σταμάτησα ποτέ να ακούω τη φωνή του πατέρα μου να λέει: “και τώρα τι;” Ή “πώς θα το κάνεις αυτό καλύτερα;” έτσι πιστεύω ότι θα ήταν περήφανος για εμάς αλλά νομίζω ότι θα ήθελε και να επικεντρωθούμε στο επόμενο βήμα στη ζωή μας» καταλήγει.

Δείτε τον Πρινς Τζάκσον σήμερα:

«Ακούω τη φωνή του»: Πώς είναι σήμερα ο 23χρονος Πρινς, ο πρωτότοκος γιος του Μάικλ Τζάκσον

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: Με τον Πρινς Τζάκσον μωρό, από το YouTube.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".