ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Πέρασα ανδρολοχεία είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης, ναυτία και πεινούσα»

Ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε καθώς και στην υπόθεση Λιγνάδη.

«Πέρασα ανδρολοχεία είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης, ναυτία και πεινούσα»

Ο Σταύρος Σβήγκος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή αλλά και επαγγελματική του καριέρα, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές και σκέψεις του εαυτού του. Ο ηθοποιός εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τις ανησυχίες του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υποκριτικής, ενώ σχολίασε την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Άγρια παιδιά» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας με το οποίο πάλεψε και τελικά ξεπέρασε.

«Αυτή τη στιγμή εργάζονται στο θέατρο άνθρωποι με 300 ευρώ το μήνα, πώς θα ζήσουν; Δεν είμαι υπέρ της τηλεόρασης γιατί διαμορφώνει την άποψη του κόσμου σε σημαντικά πράγματα. Όσοι είμαστε στην τηλεόραση επηρεάζουμε, οπότε εάν κάποιος φίλος μου κατηγορείται για κάτι, καλύτερα να μην πω τίποτα.» είπε σχετικά με τις δηλώσεις αλλά και την στάση των προσώπων του θεάματος στην τηλεόραση, προσθέτοντας στην συνέχεια «Μου προκάλεσε οργή ότι κανείς δεν αποκαλούσε δολοφόνο τον άνθρωπο που σκότωσε την Καρολάιν».

Όσοι είμαστε στην τηλεόραση επηρεάζουμε, οπότε εάν κάποιος φίλος μου κατηγορείται για κάτι, καλύτερα να μην πω τίποτα.» είπε σχετικά με τις δηλώσεις αλλά και την στάση των προσώπων του θεάματος στην τηλεόραση, προσθέτοντας στην συνέχεια «Μου προκάλεσε οργή ότι κανείς δεν αποκαλούσε δολοφόνο τον άνθρωπο που σκότωσε την Καρολάιν

Ο ηθοποιός εξήγησε τις σκέψεις του για την υπόθεση Λιγνάδη, εναποθέτοντας τις ελπίδες του στην έντιμη και σωστή απόδοση της Δικαιοσύνης. «Στην περίπτωση του Λιγνάδη, το σύστημα δικάζει το σύστημα. Ελπίζω αυτή τη φορά να αποδοθεί σωστά δικαιοσύνη. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσουν να σκεπάζουν υποθέσεις. Εάν ο γιος μου μεγαλώνοντας κάνει κάτι ακραίο, τον ίδιο θα διαλύσω εάν τον καλύψω σε αυτό. Στην περίπτωση του Λιγνάδη κάποιοι πήγαν να καλύψουν πράγματα» επισήμανε.

«Πέρασα ανδρολοχεία είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης, ναυτία και πεινούσα»

Για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε, ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε ότι πέρασε ανδρολοχεία, μια σπάνια νόσο που λίγοι βιώνουν και ακόμα λιγότεροι συζητούν για αυτή. «Πέρασα ανδρολοχεία, είχα πρηστεί, είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης, ναυτία και πεινούσα» εξήγησε. Εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια του και συγκεκριμένα για τον πατέρα του, ο οποίος του εξήγησε με τον πιο απλό και συγχρόνως σπουδαίο τρόπο ότι δεν υπάρχουν χόμπι ανάλογα με το φύλο. «Μικρός έκανα και μπαλέτο και ποδόσφαιρο. Το ένα με βοηθούσε να γίνω καλύτερος στο άλλο» εξήγησε.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".