ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όλοι μιλούν για τη συγκλονιστική εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ, και όχι άδικα

Η δούκισσα του Σάσσεξ έκανε την απόλυτη χολιγουντιανή εμφάνιση.

Όλοι μιλούν για τη συγκλονιστική εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ, και όχι άδικα

Η Μέγκαν Μαρκλ, όσο και αν προσπάθησε να το κρύψει, είναι μια αληθινή star του Χόλιγουντ. Οι «συντηρητικές» εικόνες της δούκισσας του Σάσσεξ αποτελούν πλέον παρελθόν αφού η μετακίνηση της από το Παλάτι στην Νέα Υόρκη άλλαξε ολοκληρωτικά το στιλ της. Πλέον διατηρεί κομψά και σοφιστικέ looks, χωρίς ωστόσο να λείπει το signature outfit της, που δεν είναι άλλο από ένα casual τζιν παντελόνι, κάποιο dress shirt και ψηλοτάκουνες γόβες ή λευκά sneakers. Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, ωστόσο, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και κατάφερε να λάμψει μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα που επίλεξε να φορέσει στο Salute to Freedom Gala 2021στη Νέα Υόρκη.

Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, ωστόσο, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και κατάφερε να λάμψει μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα που επίλεξε να φορέσει στο Salute to Freedom Gala 2021στη Νέα Υόρκη.

Η 40χρόνη μητέρα δύο παιδιών περπάτησε στο κόκκινο χαλί, δίπλα στον αγαπημένο της πρίγκιπα Χάρι και όπως ήταν φυσικό έγινε επίκεντρο της προσοχής. Και αυτό γιατί, η δούκισσα του Σάσσεξ επίλεξε για την περίσταση αυτή, μια κατακόκκινη τουαλέτα με έντονο V ντεκολτέ, σκίσιμο μπροστά και εντυπωσιακή ουρά. Η δημιουργία έφερε την υπογραφή Carolina Herrera και ταίριαζε άψογα στην γοητευτική δούκισσα. Το glam look της ολοκληρώθηκε με satin βουργουνδί γόβες Giuseppe Zanotti. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα silk updo, διατηρώντας καθαρό το πρόσωπο, ενώ φρόντισε να δώσει ένταση στο βλέμμα της με το κολακευτικό cateye της. Δίπλα της, ο πρίγκιπας Χάρι στεκόταν αγέρωχος και κομψός μέσα στο total black σμόκιν του.

Τόσο η δούκισσα, όσο και ο δούκας φορούσαν στο πέτο την χαρακτηριστική κόκκινη παπαρούνα, προς τιμήν των Βρετανών πεσόντων στην διάρκεια του Α’ Παγκόσμιου Πόλεμου.

Το βασιλικό ζεύγος ήταν επίτιμοι καλεσμένοι της βραδιάς καθώς ο πρίγκιπας Χάρι, έχοντας υπηρετήσει δέκα χρόνια στον βρετανικό στρατό, μοίρασε μετάλλια και βραβεία « Intrepid Valor» σε πέντε στρατιωτικούς και βετεράνους, οι οποίοι ζουν με τις «αόρατες πληγές του πολέμου». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας στην ομιλία του αισθάνεται πως ζει το «αμερικανικό όνειρο» με την επιστροφή του στο USS Intrepid, ενώ τόνισε πως ο στρατός συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό να διαμορφώσει τον χαρακτήρα που έχει σήμερα. Με την σειρά της, η δούκισσα του Σάσσεξ δήλωσε πως «πάντα είναι πολύ περήφανη για τον σύζυγό της» και ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του σε κάθε απόφαση που θα κληθεί να λάβει.

Κεντρική Φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".