ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο λόγος που έχουμε πολύ καιρό να δούμε την Σούρι Κρουζ ίσως έχει να κάνει με τον πατέρα της, Τομ

Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού υποστηρίζουν πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε μπαμπά κα κόρη.

Ο λόγος που έχουμε πολύ καιρό να δούμε την Σούρι Κρουζ ίσως έχει να κάνει με τον πατέρα της, Τομ

Η Katie Holmes και ο Tom Cruise ήταν το τελειότερο και πιο πολυφωτογραφημένο νέο ζευγάρι της σόουμπιζ πίσω στο 2006, μόνο που το δικό τους παραμύθι δεν είχε χαρούμενο τέλος. Παρά τις δημόσιες δηλώσες της Katie η οποία διατυμπάνιζε με κάθε ευκαιρία πως «ναι, είμαι μία πάρα πολύ τυχερή γυναίκα», ο γάμος του ζευγαριού διαλύθηκε μερικά χρόνια αργότερα, αφού είχαν, όμως, αποκτήσει μία κόρη, την Suri, που σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα παιδιά σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ σίγουρα έχει μία από τις πιο ακριβές γκαρνταρόμπες που έχει άτομο στην ηλικία της.

Μόνο που η πολυφωτογραφημένη Suri, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει με την μητέρα της σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, έχει αρκετό καιρό να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση μαζί με την Ηolmes. Tόσο που τα διεθνή ταμπλόιτ έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει και η μικρή Cruise, από εκεί που ήταν αχώριστη με τη μαμά της και κυκλοφορούσε συχνά σε πάρκα, εκδηλώσεις και παιδικά πάρτι στο Μεγάλο Μήλο, έγινε άφαντη από τη μία στιγμή στην άλλη.

Οι πιο ψύχραιμοι υποστηρίζουν πως η Katie απλώς αποφάσισε να προστατέψει την κόρη της από την υπερέκθεση στα φώτα της δημοσιότητας και πως αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που η Suri έχει κάνει τόσο καιρό να εμφανιστεί στις φωτογραφίες των παπαράτσι. Οι λιγότερο ψύχραιμοι, από την άλλη, υποστηρίζουν την δική τους θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία η Suri μπορεί να μην έχει συναντηθεί με τον πατέρα της εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εξακολουθεί να έχει επαφή μαζί του μέσω τρίτου προσώπου το οποίο ανήκει,όπως και ο Τομ, στην εκκλησία της Σαεντολογίας.

Η πίστη και η προσκόληση του διάσημου ηθοποιού στην Σαεντολογία είναι, σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν καλά, το Α και το Ω στη ζωή του και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να αποκοπεί ποτέ από την συγκεκριμένη οργάνωση. Μάλιστα, αυτή ήταν και η αιτία που ο γάμος του με την Holmes κατέρρευσε, αφού η σύζυγος του Cruise δεν ήθελε με τίποτα να προσχωρήσει στους κόλπους της εκκλησίας.

Σύμφωνα με φήμες, ο Tom μπορεί να μην κατάφερε να πείσει την Κatie να τον ακολουθήσει αλλά ελπίζει να τα καταφέρει με την κόρη του, με την οποία μπορεί να μην βρίσκεται αλλά επικοινωνεί μέσω γραπτών μηνυμάτων. Οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη επικοινωνία γίνεται ερήμην της Κatie που κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει την Suri σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον. Ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν πως ο Tom έχει άλλα σχέδια.

Το 2016 ο ηθοποιός άφησε το Χόλιγουντ προοκειμένου να εγκατασταθεί στην Φλόριντα. Τότε όλοι είχαν θεωρήσει πως η απόφαση του είχε άμεση σχέση με το γεγονός ότι ήθελε να βρίσκεται δίπλα στα κεντρικά γραφεία της εκκλησία της Σαεντολογίας, όμως, σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο Cruise ξεκίνησε μία νέα ζωή στην Φλόριντα έχοντας σκοπό να πάρει στο μέλλον και την κόρη του κοντά του.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιύ αναφέρει πως το 2017 και η Holmes ήρθε σε επαφή μαζί του ζητώντας του να φτιάξει την σχέση με την κόρη του, κάτι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης. Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που η Suri έχει πάψει να εμφανίζεται τόσο πολύ στη Νέα Υόρκη, επιχειρώντας πιθανότατα να έρθει πιο κοντά με τον διάσημο πατέρα της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες το βίντεο.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Ιnstagram.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".