ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νικ Κάνον: Ο 5 μηνών γιος του πέθανε από καρκίνο στο κεφάλι

Ο κωμικός ηθοποιός αποκάλυψε πως το μωρό του «έφυγε» από όγκο στον εγκέφαλο.

Νικ Κάνον: Ο 5 μηνών γιος του πέθανε από καρκίνο στο κεφάλι

Χαμογελαστός και γεμάτος διάθεση, υποδεχόταν πάντοτε το κοινό ο Νικ Κάννον στο τηλεοπτικό του show. Αυτή την φορά όμως, ο κωμικός ηθοποιός εμφανίστηκε στο «Nick Cannon Show» και ανακοίνωσε την θλιβερή είδηση ότι «έχασε» τον πέντε μηνών γιό του. Ο παρουσιαστής, φανερά συντετριμμένος, αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ότι ο μικρότερος γιος του πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Κάνον απέκτησε τον μικρό Ζεν μαζί με την σύζυγό του Alyssa Scott τον περασμένο Ιούλιο. Ο παρουσιαστής σχολίασε πως «το μωρό τους ήταν πάντα ήρεμο και χαμογελαστό». «Ήταν πολύ τρυφερός. Τον είχαμε ονομάσει Z Chilling. Πάντα χαμογελούσε και είχε ένα ήρεμο πνεύμα» είπε ο ηθοποιός ξεσπώντας σε κλάματα on air, περιγράφοντας στην συνέχεια πως η μάχη με τον καρκίνο ξεκίνησε στον δεύτερο μήνα της ζωής του. «Ο μικρός μας είχε έναν παρατεταμένο βήχα από τότε που γεννήθηκε. Όταν έγινε δύο μηνών το κεφαλάκι του φαινόταν λίγο μεγάλο. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα ήταν κάτι. Πήγαμε στο γιατρό για να ελέγξουμε για το ιγμόρειο και την αναπνοή του. Πιστεύαμε ότι ήταν επίσκεψη ρουτίνας στον παιδίατρο» εξήγησε ο Κάνον. Η επίσκεψη αυτή, ωστόσο ανακάλυψαν πως είχε αρχίσει να συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του μικρού Ζεν, ενώ υπήρχε ένας όγκο που απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση, καθώς μεγάλωνε πολύ γρήγορα. Ο ηθοποιός ανέφερε πως η κατάσταση του μωρού επιδεινώθηκε την ημέρα των Ευχαριστιών, με αποτέλεσμα τρεις μήνες μετά την διάγνωση αλλά και τις χειρουργικές επεμβάσεις, να χάσει την μάχη με τον θάνατο.

Η επίσκεψη αυτή, ωστόσο ανακάλυψαν πως είχε αρχίσει να συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του μικρού Ζεν, ενώ υπήρχε ένας όγκο που απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση, καθώς μεγάλωνε πολύ γρήγορα. Ο ηθοποιός ανέφερε πως η κατάσταση του μωρού επιδεινώθηκε την ημέρα των Ευχαριστιών, με αποτέλεσμα τρεις μήνες μετά την διάγνωση αλλά και τις χειρουργικές επεμβάσεις, να χάσει την μάχη με τον θάνατο.

Το κοινό αποθέωσε τον Νικ Κάνον, την στιγμή που περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές με τον γιό του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτό το σαββατοκύριακο αφιερώσαμε ποιοτικό χρόνο στον γιο μας. Ξυπνήσαμε την Κυριακή με την Alyssa και πήγαμε στην παραλία μαζί του. Δυστυχώς μετά έπρεπε να πετάξω πίσω στη Νέα Υόρκη για το σόου. Όμως στο δρόμο προς το αεροδρόμιο με κάλεσαν να επιστρέψω στον Ζεν». Το μωρό λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Για την σύντροφό του Alyssa Scott σχολίασε πως είναι «η πιο δυνατή γυναίκα που είχε δει ποτέ» καθώς δεν λύγισε στιγμή σε όλη την διάρκεια της μάχης που έδινε ο γιο τους.

Ο Κάνον έχει συνολικά άλλα έξι παιδιά. Υπήρξε παντρεμένος με τη Μαράια Κάρεϊ με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".