
H Μισέλ Ομπάμα είναι από τις προσωπικότητες επιρροής που προσφέρει απλόχερα έμπνευση και παρακίνηση μέσα από τις εμπειρίες της, ενώ αποτελεί ιδιαίτερα αγαπητή φιγούρα των παρασκηνίων της πολιτικής. Ως Πρώτη Κύρια της Αμερικής κέρδισε τον σεβασμό αλλά και τον θαυμασμό πολλών γυναικών, ξεχωρίζοντας για την αφοσίωση και στήριξη που παρείχε τόσο στον σύζυγό της και Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, όσο και στα δύο τους παιδιά. Το παράδειγμα οικογενειακής ενότητας και αλληλεγγύης που φροντίζουν να επιδεικνύουν μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, μαρτυρά την ύπαρξη ενός ακλόνητου οικογενειακού δεσμού.
Τώρα πια φέρνουν στο σπίτι «μεγάλους» άνδρες
Άλλωστε, η 58χρονη συγγραφέας λατρεύει τον ρόλο της μητέρας και αδυνατεί να φανταστεί την ζωή της χωρίς την οικογένεια της και ας την «φρικάρουν» ορισμένα θέματα, όπως η ενηλικίωση των παιδιών της. Η Ομπάμα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show» και συζητώντας με την οικοδέσποινα, θυμήθηκε ότι κάποτε είχε βρεθεί στο ίδιο πλατό μαζί με τις κόρες της για να θαυμάσουν από κοντά το boy band «Jonas Brothers», όμως πλέον εκείνες έχουν μεγαλώσει τόσο ώστε να «θαυμάζουν» στην προσωπική τους ζωή τα δικά τους boy friends. «Τώρα πια φέρνουν στο σπίτι «μεγάλους» άνδρες» είπε με χιουμοριστική διάθεση, αναφέροντας στην συνέχεια «Έχουν τις δικές τους προσωπικές ζωές, έχουν συντρόφους. Μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια μας και όλα καλά πιστεύω».
Με θαυμασμό και καμάρι διαβεβαίωσε την DeGeneres ότι η 20χρονη Σάσα και η 23χρονη Μάλια μεγαλώνοντας έχουν γίνει «έκπληκτες νεαρές γυναίκες», όμως η ίδια επιλέγει να κρατάει μια διακριτική απόσταση από την ερωτική τους ζωή. «Έχουν γίνει γυναίκες πια, το ξέρω. Τρομακτικό!» συμπλήρωσε χαριτολογώντας. Τα δύο νεαρά κορίτσια έχουν επιλέξει συνειδητά να μην αποκαλύπτουν πληροφορίες για την προσωπική τους ζωή στα social media, διατηρώντας τα περίεργα και αδιάκριτα βλέμματα μακριά από τις ιδιωτικές συναναστροφές τους.
Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images