ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με την Έλενα Ναθαναήλ δε συμπαθιόμασταν, αλλά έπρεπε να βγει το μεροκάματο. Τη θαύμαζα όμως»

Ο Λάκης Κομνηνός μίλησε για πρώτη φορά για την πραγματική σχέση του με την τηλεοπτική αγαπημένη του Έλενα Ναθαναήλ και για πολλά ακόμα.

«Με την Έλενα Ναθαναήλ δε συμπαθιόμασταν, αλλά έπρεπε να βγει το μεροκάματο. Τη θαύμαζα όμως»

Καλεσμένος των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Πανούτσου στην ΕΡΤ ήταν χθες βράδυ ο ζεν πρεμιέ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Λάκης Κομνηνός.

Σε μια μίνι αναδρομή της πορείας του στο ελληνικό σινεμά, θυμάται πώς γυρίστηκαν σκηνές που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές θεατών από ταινίες που και στην εποχή τους έσπασαν ταμεία και στιγμάτισαν ιδίως τα καλοκαίρια μας, όπως το «Εκείνο το καλοκαίρι» και οι «Γοργόνες και μάγκες». Μιλά επίσης για τις σχέσεις του με την Έλενα Ναθαναήλ, αλλά και με κάποιες από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του ελληνικού σινεμά που υπήρξαν συμπρωταγωνίστριες του, αναπτύσσει την άποψή του για τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, για τον οποίο είναι πολύ καλά ενημερωμένος, κάνει τη σύγκριση του χθες με το σήμερα, μιλά για τη σχέση του με τον πατέρα του αλλά και για τη σχέση που έχει ο ίδιος με τους τρεις γιους του, απαντά με ειλικρίνεια στο ερώτημα αν έχει μετανιώσει για κάποιες ταινίες του και γιατί και αποκαλύπτει το μεγάλο κινηματογραφικό απωθημένο του.

«Με την Έλενα Ναθαναήλ δε συμπαθιόμασταν, αλλά έπρεπε να βγει το μεροκάματο. Τη θαύμαζα όμως»
«Τη θαύμαζα, ήταν κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το σημαντικό. Δεν ήμασταν φίλοι, δεν συμπαθιόμασταν αρχικά. Παίζαμε απλά καλά τον ρόλο μας. Δεν είναι δύσκολο. Όταν είναι να πέσει το μεροκάματο το κάνεις καλά».

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε τόσο για την καριέρα του στην υποκριτική αλλά και τις γυναίκες συναδέλφους του και τη σχέση που είχε μαζί τους. Και φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην Έλενα Ναθαναήλ με την οποία υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα τηλεοπτικά ζευγάρια.

Μιλώντας για τις μεγάλες του κινηματογραφικές επιτυχίες που ήταν οι ταινίες "Γοργόνες και Μάγκες" και "Εκείνο το καλοκαίρι" είπε ότι δεν αισθάνεται καλά όταν τις ξαναβλέπει, και γιαυτό τις αποφεύγει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λάκης Κομνηνός αναφέρθηκε και στην σχέση του με την αξέχαστη Έλενα Ναθαναήλ.

Ο διάσημος ηθοποιός εξήγησε γνώρισε την ηθοποιό όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών όταν είχε πάει για δοκιμαστικό στον Φίνο.

«Τη θαύμαζα, ήταν κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το σημαντικό. Δεν ήμασταν φίλοι, δεν συμπαθιόμασταν αρχικά. Παίζαμε απλά καλά τον ρόλο μας. Δεν είναι δύσκολο. Όταν είναι να πέσει το μεροκάματο το κάνεις καλά».

«Όταν την πρωτοείδα ήταν ο τυπος που μου αρέσει σε μια γυναίκα. Μετά όταν μπήκε η παράλληλη καριέρα δεν έχεις πια την πολυτέλεια. Είσαι μέσα στην αγωνία της καριέρας».

«Εμείς δεν προλάβαμε να τα φτιάξουμε γιατί γίναμε τόσο φίλοι μετά που δεν υπήρχαν περιθώρια να νιώσει κάποιος ερωτική επιθυμία».

Ερωτώμενος για το αν υπήρξε ποτέ φλερτ με άλλες συμπρωταγωνίστριές του, απάντησε ότι δεν θυμάται, αλλά και ότι αν θυμόταν δεν θα το έλεγε.

«Μέσα στην αγωνία για να παίξεις ένα ρόλο, πρέπει να είσαι πολύ ψυχρός και χυδαίος για να σκεφτείς και να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι παίζοντας έναν ρόλο. Τις θαύμαζα, αλλά ως εκεί» σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία στο αποκορύφωμα της καριέρας του ο Λάκης Κομνηνός υποστήριξε: «Ντρεπόμουν να είμαι σταρ. Ήθελα να επιλέξω ένα δρόμο σεμνότητας, διαφορετικό».

Ακόμα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σύγχρονη τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο του σήμερα, αναφερόμενος στον Γιώργο Λάνθιμο:

«Έχει δυνατή γραφή ως σκηνοθέτης. Μ’ αρέσει, έχει μια ιδιαιτερότητα η ματιά του από την πρώτη του ταινία το είδα. Έχω δει όλες τις ταινίες του. Η τελευταία ήταν η καλύτερη», ο Λάκης Κομνηνός.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".