ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κόβεται αιφνιδιαστικά το σήριαλ «Ταμάμ» του ΑΝΤ1;

Το κανάλι ψάχνει λύσεις για να αντιμετωπίσει το Survivor.

Κόβεται αιφνιδιαστικά το σήριαλ «Ταμάμ» του ΑΝΤ1;

Το τελευταίο διάστημα στο «στρατόπεδο» του ΑΝΤ1 γίνονται μαραθώνιες συσκέψεις προκειμένου να επιβιώσουν απέναντι από το «Survivor» του ΣΚΑΪ. Κάπως έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια σειρά από διορθωτικές κινήσεις στην prime time ζώνη, με πρώτο «θύμα» την οικογενειακή κομεντί «Ταμάμ» που ολοκληρώνεται πρόωρα.

Ο «τυφώνας» που λέγεται «Survivor» δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο απέναντί του με αποτέλεσμα τα στελέχη των αντίπαλων καναλιών να αναζητούν συνεχώς λύσεις… επιβίωσης. Σε αυτό το πλαίσιο, τα στελέχη του ΑΝΤ1 κάνουν μια σειρά από μαραθώνιες συσκέψεις οι οποίες έχουν, μεταξύ άλλων, θέμα συζήτησης και τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην prime time ζώνη.

Κόβεται αιφνιδιαστικά το σήριαλ «Ταμάμ» του ΑΝΤ1;


Μετά την αλλαγή που αφορούσε στον προγραμματισμό του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Lucky Room» με τον Γιώργο Λιάγκα, το οποίο λόγω έλλειψης στοκ επεισοδίων ξαναεπιστρέφει στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, σειρά έχει η οικογενειακή κομεντί «Ταμάμ», σε σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή, σκηνοθεσία του Πιέρρου Ανδρακάκου και το πρωταγωνιστικό καστ να αποτελείται από τους: Μανώλη Μαυροματάκη, Μυρτώ Αλικάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Νίκο Μαγδαληνό κ.ά.

Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση το τέλος της εν λόγω σειράς θα επέλθει πολύ πιο νωρίς. Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αποφάσισαν η σειρά να ολοκληρωθεί στα 20 επεισόδια αντί για τα 26 που είχαν συμφωνηθεί από την αρχή της σεζόν, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημείωσε σε όποια ζώνη κι αν προβλήθηκε, αλλά και για να «ελευθερώσουν» τη βραδινή ζώνη της Παρασκευής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιθυμία των ιθυνόντων του καναλιού είναι η σειρά να ολοκληρώσει την προβολή της μέχρι τα τέλη Απριλίου, οπότε και ενδέχεται να δούμε κάποια διπλά επεισόδια.

Όσον αφορά το πρόγραμμα που πρόκειται να καλύψει το κενό του «Ταμάμ», αυτό δεν είναι άλλο από το show χορού «So you think you can dance», με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού και κριτική επιτροπή τους: Πάνο Μεταξόπουλο, Ελένη Φουρέιρα, Ιβάν Σβιτάιλο. Πιο συγκεκριμένα, το show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 20 Απριλίου, όπου κάθε Πέμπτη και Παρασκευή θα προβάλλονται τα επεισόδια των οντισιόν, ενώ για την Παρασκευή 12 Μαΐου προγραμματίζεται η έναρξη των live επεισοδίων.

Πηγή: tv-24.gr

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".