ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η συγκινητική ανάρτηση της Σελίν Ντιόν στην μνήμη του συζύγου της

Η τραγουδίστρια εξακολουθεί να σκέφτεσαι συνεχώς τον σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ, έξι χρόνια μετά τον θάνατό του.

Η συγκινητική ανάρτηση της Σελίν Ντιόν στην μνήμη του συζύγου της

Έξι μόλις χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο «αντίο» της Σελίν Ντιόν προς τον σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 74 ετών. Με αφορμή την επέτειο θανάτου του, η διάσημη τραγουδίστρια, φανερά συγκινημένη, έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα μέσω των social media, αποτιόντας φόρο τιμής στον συνοδοιπόρο της ζωής της.

Η Σελίν Ντιόν και ο Ρενέ Ανζελίλ υπήρξαν ζευγάρι για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, ενώ αποφάσισαν να παντρευτούν το 1994. Η γνωριμία τους ξεκίνησε, όταν η star διένυε ακόμα τα αρχικά στάδια της καριέρας της, στέλνοντας στον Καναδό μουσικό παραγωγό ένα demo που η ίδια είχε γράψει και τραγουδούσε. Έκτοτε έγινε μάνατζερ της και σε ηλικία μόλις 19 ετών ξεκίνησε η σχέση τους. Το 2016, ωστόσο, ο Ανζελίλ έχασε την μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω του την όμορφη οικογένεια που δημιούργησε έχοντας στο πλευρό του την 53χρονη τραγουδίστρια. Μαζί απέκτησαν τρεις γιούς, τον Ρενέ-Σαρλ, και τα δίδυμα, Έντι και Νέλσον.

Το 2016, ωστόσο, ο Ανζελίλ έχασε την μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω του την όμορφη οικογένεια που δημιούργησε έχοντας στο πλευρό του την 53χρόνη τραγουδίστρια. Μαζί απέκτησαν τρεις γιούς, τον Ρενέ-Σαρλ, και τα δίδυμα, Έντι και Νέλσον.

Αφιερωμένη στην μνήμη του συζύγου της, ήταν η πρόσφατη δημοσίευση της τραγουδίστριας στον λογαριασμό της στο Instagram, μέσω της οποίας παραδέχτηκε πως συνεχίζει να σκέφτεται τον αγαπημένο της Ρενέ. «Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι είμαι καλά, σε σκέφτομαι τουλάχιστον εκατό φορές, γιατί στην ηχώ της φωνής μου ακούω τα λόγια σου σαν να είσαι εκεί… Μου λείπεις – Céline xx» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αισθάνομαι ότι ο Ρενέ μου έχει δώσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και σήμερα. Βλέπω τα παιδιά μου. Τα κοιτάζω — ζούμε μαζί του. Ακόμα ζούμε μαζί του. Είναι μέρος της ζωής μας κάθε μέρα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Today», η Σελίν Ντιόν εξήγησε πως δεν είχε βγει ποτέ ξανά ραντεβού μετά τον θάνατο του συζύγου της καθώς ο έρωτας δεν βρίσκεται στα μελλοντικά της πλάνα. «Δεν σκέφτομαι μια σχέση, ούτε και να ερωτευτώ ξανά. Δεν το κάνω. Πρέπει να πω ότι δεν θα συμβεί ποτέ πια; Δεν ξέρω. Όχι τώρα τουλάχιστον» επισήμανε, συμπληρώνοντας στην συνέχεια πως ακόμα και μετά τον θάνατο του Ανζελίλ, αισθάνεται πως εκείνος είναι κοντά της καθημερινά. «Αισθάνομαι ότι ο Ρενέ μου έχει δώσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και σήμερα. Βλέπω τα παιδιά μου. Τα κοιτάζω — ζούμε μαζί του. Ακόμα ζούμε μαζί του. Είναι μέρος της ζωής μας κάθε μέρα» εξήγησε.

Κεντρική Φωνογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".