ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μισέλ Φάιφερ παραμένει κούκλα στα 64 της χρόνια

Αναρτά φυσικές φωτογραφίες της στο Instagram και χαίρεται την κάθε ηλικία και φάση της ζωής της.

Η Μισέλ Φάιφερ παραμένει κούκλα στα 64 της χρόνια

Η Μισέλ Φάιφερ κατόρθωσε κάτι που πολύ λίγες γυναίκες έχουν καταφέρει: να τη λατρέψει τόσο το ανδρικό, όσο και το γυναικείο κοινό. Μια από τις ωραιότερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η Φάιφερ δεν διστάζει να αναρτά φυσικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύοντας πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Η καριέρα της απογειώθηκε τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και ήταν από τις λίγες ηθοποιούς που από νωρίς κατάφερε να αμείβεται πολύ καλά για τις ερμηνείες της. Ήταν η πρώτη που κέρδισε 1 εκ. δολάρια, ενώ στη συνέχεια οι αμοιβές της άγγιζαν τα 8- 9 εκ. ανά ταινία. Στις επιλογές της υπήρξε εκλεκτική και έχει παίξει σε ταινίες σχεδόν κάθε κινηματογραφικού είδους. Η Μισέλ Φάιφερ έχει κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Βραβείο από το BFI, ενώ υπήρξε πολλές φορές υποψήφια για Όσκαρ.

Ήταν η πρώτη που κέρδισε 1 εκ. δολάρια, ενώ στη συνέχεια οι αμοιβές της άγγιζαν τα 8- 9 εκ. ανά ταινία. Στις επιλογές της υπήρξε εκλεκτική και έχει παίξει σε ταινίες σχεδόν κάθε κινηματογραφικού είδους. Η Μισέλ Φάιφερ έχει κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Βραβείο από το BFI, ενώ υπήρξε πολλές φορές υποψήφια για Όσκαρ.

Πάντοτε κομψή, η Φάιφερ ήταν μάλιστα και η πρώτη που τόλμησε να φορέσει κοστούμι σε ανδρική γραμμή σε απονομή Όσκαρ. Τι κοστούμι; Armani βέβαια. Η ίδια διατηρεί εξάλλου φιλική σχέση με τον ιταλό δημιουργό και έχει υπάρξει και μούσα του σε καμπάνιες του οίκου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Santa Anna της Καλιφόρνια και ξεκίνησε την καριέρα της το 1978 με μικρές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Όμως η μεγάλη ευκαιρία ήρθε με τη συμμετοχή της στο Grease 2, το 1982, ενώ μια χρονιά μετά έπαιξε στο εμβληματικό Scarface. Ακολούθησαν τεράστιες επιτυχίες, όπως οι Μάγισσες του Ίστγουντ, οι Επικίνδυνες Σχέσεις (1988) και οι Σχέσεις Πάθους (The Fabulous Baker Boys, 1988), θα τη θυμάστε ίσως σε εκείνη την ταινία να ξαπλώνει πάνω στο πιάνο και να τραγουδάει. Για τις δύο τελευταίες ταινίες είχε κερδίσει μάλιστα υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Από Cat woman στο Batman ως ρόλους εποχής, όπως το The Age of Innocence, η Φάιφερ έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σενάριο προσδίδοντας στην ταινία κύρος και προστιθέμενη αξία, η συμμετοχή της δε καθησυχάζει πάντοτε τους παραγωγούς για την εμπορική επιτυχία της ταινίας.

Ο Τύπος την έχει αγαπήσει πολύ και έχει χαρακτηριστεί πολλάκις ως sex symbol της εποχής μας. Η Φάιφερ έχει κάνει δύο γάμους, τον πρώτο με τον ηθοποιό Peter Horton τη δεκαετία του ’80 και έπειτα με τον παραγωγό David Kelley με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Σήμερα, η ίδια έχει ιδρύσει τη δική της εταιρία unisex, βιολογικών αρωμάτων παραμένοντας πάντοτε λαμπερή και δημιουργική.

Kεντρική εικόνα: @michellepfeifferofficial

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".