ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε στην Έλεν Ντε Τζένερις και από εμάς είναι ένα μεγάλο «Όχι»

Δεν άρεσε η ανοιχτή στήριξή της σε ένα αποδεδειγμένα κακοποιητικό άτομο και δικαίως.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε στην Έλεν Ντε Τζένερις και από εμάς είναι ένα μεγάλο «Όχι»

Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, με μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα success story που θα μπορούσε άνετα να γίνει ταινία. Η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησε ως μία γοητευτική ηθοποιός πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς αλλά αυτό ποτέ δεν της ήταν αρκετό. Ήθελε πάντα να μεγαλουργήσει, με ό, τι αυτό συνεπάγεται, να εμπνεύσει και τελικά να αποτελέσει πρότυπο για όλες τις νέες γυναίκες εκεί έξω.

Και τα κατάφερε, αρχικά βάζοντάς τα με την αυστηρή βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, και επιλέγοντας μία πιο ελεύθερη ζωή χωρίς τους περιορισμούς του πρωτοκόλλου και τους αυστηρούς κανόνες που ακολουθούν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών μακριά από το παλάτι.

Πολλοί τη δαιμονοποίησαν, άλλοι ισχυρίστηκαν ότι ο σκοπός της ήταν εξ’ αρχής να απομακρύνει τον Χάρι και να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση η Μέγκαν αυτή τη στιγμή ζει ευτυχισμένη με την οικογένειά της στο Λος Άντζελες, ασχολείται με το «Αrchwell» το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο που έχει ιδρύσει με τον Χάρι και ήδη θεωρείται μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση αποτελεί θέμα συζήτησης, όπως βέβαια και οι δηλώσεις της. Αυτή τη φορά βέβαια κάπως μας απογοήτευσε μιας και επέλεξε να εμφανιστεί στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις. Η διάσημη παρουσιάστρια ως γνωστόν διανύει την τελευταία της σεζόν στο τιμόνι του «Ellen» μιας και το συμβόλαιό της δεν ανανεώθηκε έπειτα από τις καταγγελίες περί μπούλινγκ σε συνεργάτες και υπαλλήλους. Απόφαση που χαιρετήθηκε με ανακούφιση από τα «θύματα» της παρουσιάστριας, τα οποία δύο περίπου χρόνια πριν, όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο, είχαν περιγράψει με γλαφυρότητα, τις προσβολές και τα υβριστικά σχόλια που δέχονταν σε καθημερινή βάση. H ίδια, έπειτα από την έκταση που έλαβαν οι καταγγελίες, αναγκάστηκε να ζητήσει «συγνώμη» δημόσια, χωρίς να πείθει φυσικά κανένα.

Απόφαση που χαιρετήθηκε με ανακούφιση από τα «θύματα» της παρουσιάστριας, τα οποία δύο περίπου χρόνια πριν, όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο, είχαν περιγράψει με γλαφυρότητα, τις προσβολές και τα υβριστικά σχόλια που δέχονταν σε καθημερινή βάση. H ίδια, έπειτα από την έκταση που έλαβαν οι καταγγελίες, αναγκάστηκε να ζητήσει «συγνώμη» δημόσια, χωρίς να πείθει φυσικά κανένα.

Το άτομο αυτό λοιπόν, η Μέγκαν αποκάλεσε «Θεία Έλεν» στη χθεσινή της εμφάνιση όταν αναφέρθηκε στην 5 μηνών κόρη της Λίλιμπετ, λέγοντας ότι αυτή την περίοδο είναι ανήσυχη γιατί βγάζει δόντια. «Έχεις δοκιμάσει την τεκίλα;» είπε αστειευόμενη η Έλεν, για να απαντήσει η Μέγκαν: «Να η θεία σου η Έλεν» σε μία προσπάθεια να συνεχίσει την χιουμοριστική διάθεση της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντε Τζένερις είναι αρκετά κοντά με το ζεύγος Μέγκαν – Χάρι, γεγονός που δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά. Πώς είναι δυνατόν η Μέγκαν που μάχεται για τα δικαιώματα των αδυνάτων, να κάνει παρέα με ένα άτομο που έχει εκμεταλλευτεί ουκ ολίγες φορές τη θέση του προκειμένου να βλάψει ανθρώπους που απλά προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους; Μήπως η κουλτούρα της ακύρωσης στην περίπτωση της Έλεν κάπως... χωλαίνει;

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".