ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η μεγάλη έκπληξη στα δύο πρώτα επεισόδια της Μουρμούρας θα κάνει την ανατροπή

Ποιοι επιστρέφουν στο γυαλί;

Η μεγάλη έκπληξη στα δύο πρώτα επεισόδια της Μουρμούρας θα κάνει την ανατροπή

Λίγο πριν την έναρξη της πέμπτης τηλεοπτικής χρονιάς της επιτυχημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο Alpha θα προβάλλει δύο special guest επεισόδια την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:50, για να θυμηθούμε όλες εκείνες τις στιγμές που περάσαμε με τους πρωταγωνιστές και τους… αγαπημένους τους «καλεσμένους». Ανατροπές, εκπλήξεις, γέλιο και φυσικά πολλή μουρμούρα από συγγενείς και φίλους που έκαναν την «επίσκεψή» τους στα ζευγάρια.

Οι guests, λοιπόν, που κατά καιρούς «εισέβαλλαν» στις ζωές των ηρώων μας και τις έκαναν άνω κάτω, είναι οι: Ελένη Γερασιμίδου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Υρώ Μανέ, Άννα Κουρή, Μένη Κωνσταντινίδου, Γιώργος Μυλωνάς, Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Μπαγανά, Στέλιος Ιακωβίδης, Ευαγγελία Συριοπούλου, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Νικολέτα Βλαβιανού, Άκης Σακελλαρίου, Σάρα Γανωτή, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Τζουμάκης, Νίκος Ψαρράς και Λένα Δροσάκη.

Η πρώτη φορά που η τηλεοπτική «Ελπινίκη» μπήκε στη ζωή μας μέσα από τη Μουρμούρα.

Η κυρία Ελπινίκη θα κάνει για άλλη μια φορά «μαύρη» τη ζωή της Μαρίνας. Ο Χρήστος θα αναστατώσει με την εμφάνισή του την Βάσω. Η ξαδέλφη του Μηνά, η Ντίνα που κάθε άλλο παρά τεθλιμμένη χήρα είναι, φέρνει σε δύσκολη θέση την Βούλα. Η αχώνευτη συνάδελφος της Βάσως, η Ρούλα, γνωστή για τις κακίες της, εισβάλει στο σπίτι των παιδιών και φέρνει μαζί της νεύρα, γκρίνια, μέχρι και χωρισμό. Η Δέσποινα φλερτάρει φανερά τον Ηλία και κάνει την Μαρίνα τρελή από ζήλια,

Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί έρχεται και η Ντόρις, η μαμά του Νικήτα, που είναι ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι θα γίνει γιαγιά, αλλά απ’ ότι φαίνεται είναι η μόνη. Τα βάσανά τους, όμως, δεν τελειώνουν εκεί, αφού θέλουν για μάρτυρες στον γάμο τους την Μαντώ και τον Παύλο, οι οποίοι μετά τον χωρισμό τους δεν αντέχουν ο ένας τον άλλο.

Ακόμα, η Πιλάρ αναστατώνει και πάλι την Μαρίνα, η Ζηνοβία έχει ομηρικούς καβγάδες με τον γιο της Διονύση, οι γονείς του Σίμου έρχονται με σκοπό με να τους πείσουν να παντρευτούν, ο Πέρης και η Φρίντα νομίζουν ότι ο Ηλίας και η Μαρίνα τους κάλεσαν στο σπίτι τους για «ανταλλαγή συντρόφων» και ο Αντρέας, ο μπαμπάς της Λένας της ζητά να τον φιλοξενήσουν, γιατί η μάνα της τον έδιωξε από το σπίτι, επειδή ανακάλυψε ότι τα έχει με μια Ρωσίδα.

Πηγή: peoplegreece.com

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".