ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Lady Gaga εξόργισε τους φαν της όταν συνάντησε τον Δαλάι Λάμα

Οι κινέζοι χρήστες εξέφρασαν πολύ αρνητικά σχόλια στα social media, ενώ, σύμφωνα πληροφορίες, απαγορεύτηκε η μετάδοση της μουσικής της σταρ στο διαδίκτυο της χώρας.

Η Lady Gaga εξόργισε τους φαν της όταν συνάντησε τον Δαλάι Λάμα

H διεθνούς εμβέλειας σταρ, Lady Gaga, προκάλεσε μεγάλη οργή στους φαν της όταν αποφάσισε να συναντήσει από κοντά και να συνομιλήσει με τον θρησκευτικό ηγέτη, Δαλάι Λάμα.

Χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ στην Κίνα γέμισαν τη σελίδα της στο Instagram με αρνητικά σχόλια, αφότου η ίδια ανάρτησε φωτογραφίες από την «περιβόητη» συνάντηση. Άλλοι εξέφρασαν το θυμό τους στα κινεζικά social media.

«Τέλειωσαν όλα για τη Lady gaga. Ένας λαός καταρρίπτει ένα είδωλο», έγραψε ένας χρήστης στο Weibo – το αντίστοιχο Twitter της κίνας – σε ένα σχόλιο που μοιράστηκε αμέτρητες φορές.

Άλλος χρήστης του ίδιου κοινωνικού δικτύου έγραψε: «Μου άρεσε η Lady Gaga πάρα πολύ, αλλά δεν είμαι φαν της πια».

Η ποπ σταρ και ο Δαλάι Λάμα συναντήθηκαν το περασμένο σαββτοκύριακο, στο περιθώριο της Διάσκεψης των Δημάρχων της ΗΠΑ, που έγινε στην Ινδιανάπολη. Στόχος ήταν να συνομιλήσουν για τα οφέλη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας. Η συζήτηση κράτησε περίπου 20 λεπτά.

Το Πεκίνο κατηγόρησε την 30χρονη σταρ ότι βοηθάει έναν «λύκο ντυμένο με ράσα μοναχού», (όπως και τον αποκαλεί), ενώ εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, συμμεριζόμενος τα σχόλια των χρηστών στα social media, ανέφερε ότι «όλοι ξέρουν τι άνθρωπος είναι πραγματικά ο Δαλάι Λάμα».

Στη συγκεκριμένη χώρα, ο θρησκευτικός ηγέτης κατηγορείται ότι προσπαθεί να διαχωρίσει το Θιβέτ από την Κίνα. Μέχρι στιγμής, αρκετοί καλλιτέχνες έχουν «εξοριστεί» από την Κίνα λόγω της υποτιθέμενης σχέσης τους με τον Δαλάι Λάμα – από τον Ρίτσαρντ Γκιρ ως τον Μπον Τζόβι και τη Μπιορκ.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα σε κινεζικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η διάθεση των τραγουδιών της Lady Gaga απαγορεύτηκε στο διαδίκτυο της χώρας από τη Δευτέρα με την ίδια την σταρ να κηρύσσεται persona non grata στη χώρα.

Η Lady Gaga δεν έχει ακόμη αντιδράσει στη απαγόρευση, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Πεκίνο καταφέρθηκε εναντίον της. Το 2011 η Κίνα είχε απαγορεύσει έξι τραγούδια από το album της, Born This Way, «για τα μηνύματα που προωθούσαν».

Σε κάθε περίπτωση και περιμένοντας άλλες... εξελίξεις, οι αντιδράσεις για τη διάσημη καλλιτέχνιδα ήταν πολύ έντονες και κάθε άλλο παρά θετικές.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".