ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κέιτ Μος θα καταθέσει υπέρ του Τζόνι Ντεπ έπειτα από αναφορά στο όνομα της από την Άμπερ Χερντ

Ο πανηγυρισμός των δικηγόρων του ηθοποιού στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η Κέιτ Μος θα καταθέσει υπέρ του Τζόνι Ντεπ έπειτα από αναφορά στο όνομα της από την Άμπερ Χερντ

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, φαίνεται πως θα απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα τον Τύπο, αφού οι κατηγορίες και ψεύτικοι ισχυρισμοί δεν έχουν τελειωμό. Με την Χερντ να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για συκοφαντική δυσφήμηση και την δικηγόρο της να ισχυρίζεται ότι ο Ντεπ έχει επιτεθεί σεξουαλικά στην πελάτισσά της, η αλήθεια θα αργήσει κάπως να λάμψει. Μπορεί και όχι τελικά, αφού στο δικαστήριο αναμένεται να εμφανιστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του χολιγουντιανού σταρ ακόμα μια πρώην σύντροφός του.

Ο λόγος για την πρώην αγαπημένη του Κέιτ Μος, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής» για τέσσερα ολόκληρα χρόνια την δεκαετία του 1990. Η 36χρονη ηθοποιός σε μια προσπάθεια της να κατηγορήσει τον Ντεπ για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των πρώην συντρόφων του, αναφέρθηκε στο διάσημο supermodel, χωρίς φυσικά να σκεφτεί πως η αναφορά αυτή πιθανόν να λειτουργήσει καταστροφικά για την μαρτυρία της. Συγκεκριμένα, η Χερντ περιέγραψε στο δικαστήριο ένα περιστατικό που είχε ακούσει και αφορούσε την Μος, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δέχτηκε επίθεση από τον Ντεπ, σπρώχνοντάς την από τις σκάλες. «Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου» δήλωσε στην κατάθεση της.

Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι

Την στιγμή της αναφοράς του ονόματος της Μος, ο δικηγόρος του 58χρονου σταρ δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ξεσπώντας σε έναν μικρό πανηγυρισμό, απευθυνόμενος προς την υπόλοιπη δικαστική ομάδα. «Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία» ανέφερε ένας από τους δικηγόρους του ηθοποιού στη New York Post.

Ο θυελλώδης έρωτας του Τζόνι Ντεπ με την Κέιτ Μος έμεινε στην ιστορία, αφού οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η 48χρονη καλλονή, παρόλο που είχε πληγωθεί βαθιά με το τέλος της σχέσης τους, χρόνια αργότερα αποκάλυψε σε συνέντευξη της ότι ο Ντεπ υπήρξε ο μοναδικός άνθρωπος που μπορούσε να εμπιστευτεί. «Κανείς δεν ήταν ποτέ ικανός να με φροντίσει. Ο Τζόνι το έκανε για λίγο. Πίστευα αυτά που έλεγε. Αν έλεγα, "Τι να κάνω;", μου έλεγε τι. Και αυτό μου έλειψε πολύ. Έχασα το να υπάρχει κάποιος που μπορούσα να εμπιστευτώ. Εφιάλτης. Χρόνια και χρόνια κλάματος» είχε πει χαρακτηριστικά.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal images

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".