ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κέιτ Μίντλετον ψωνίζει σχολικά με τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ σε βιβλιοπωλείο του Κένσινγκτον

Τα δύο πριγκιπόπουλα έχουν μάθει από τους γονείς τους ότι πρέπει να πληρώνουν μόνοι τους για ό,τι αγοράζουν με το χαρτζιλίκι τους.

Η Κέιτ Μίντλετον ψωνίζει σχολικά με τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ σε βιβλιοπωλείο του Κένσινγκτον

«Αικατερίνη η Μεγάλη», έγραφε το μεγαλό περιοδικό Tatler πριν από ενάμιση χρόνο, έχοντας τη μελλοντική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, Κέιτ Μίντλετον, να φιγουράρει στο εξώφυλλο μέσα σε ένα λευκό φόρεμα Stella McCartney από την εμφάνιση της στην - τότε- απονομή των βραβείων Bafta. To άρθρο που συνόδευε εκείνη τη χρονιά το εξώφυλλο του Tatler μιλούσε για το πώς η βρετανική μοναρχία έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στο δίδυμο Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον, αλλά κυρίως στο πώς η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μπορεί να αποδειχθεί το σωτήριο μέλλον του ίδιου του Στέμματος.

Μέχρι στιγμής, πάντως, τα πράγματα έχουν πάει πολύ καλά. Η Κέιτ όχι μόνο έχει καταφέρει να πείσει τον βρετανικό λαό ότι είναι μία από αυτούς, όχι μόνο κατάφερε να γίνει -μαζί με τον Ουίλιαμ- ο βράχος που στήριξε στους ώμους του την ενότητα του Μπάκινγχαμ μετά τον σάλο του Megxit, αλλά επιπλέον έχει αποδείξει ότι σκοπεύει στα αλήθεια να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά με τις πιο μοντέρνες και καθημερινές μεθόδους που θα μπορούσαν ποτέ να μεγαλώσουν τρεις «γαλαζοαίματοι».

Η Μίντλετον φροντίζει να πηγαίνει η ίδια στα παιδιά της στο σχολείο, όταν βέβαια κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να βλέπει μαζί τους σινεμά και θέατρο, να τους μάθει ότι πρέπει να βοηθούν και εκείνα στις δουλειές τους σπιτιού, ειδικά όταν η οικογένεια βρίσκεται στο εξοχικό της σπίτι το Νόρφολκ, και να τους διδάξει την αξία των χρημάτων κάτι πάρα πολύ σημαντικό ειδικά για τρία παιδιά που μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον όπου τα χρήματα είναι, εξ' ορισμού, κάτι το άφθονο, κάτι για το οποίο δεν θα χρειαστεί ποτέ να κοπιάσουν.

Σύμφωνα, με άτομα που στενό τους περιβάλλοντος, ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις δεν έχουν το δικαίωμα να αγοράζουν όποια και όσα παιχνίδια επιθυμούν καθώς υπάρχει ένα συγκεκριμένο (όχι πολύ μεγάλο) oικονομικό budget που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπεράσουν. Το ίδιο ισχύει και για όταν θέλουν να αγοράσουν ρούχα, βιβλία ή δώρα για το πάρτι κάποιων φίλων τους, με τη Μίντλετον να τους δίνει πάντα την επιλογή να διαλέξουν αυτό που θέλουν αρκεί να μην ξεπερνά μία συγκεκριμένη τιμή.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της να κρατήσει τα παιδιά της σε επαφή με τον αληθινό κόσμο και την κοινωνία, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πήρε τη Σάρλοτ και τον Τζορτζ για μία βόλτα σε ένα συνοικιακό βιβλιοπωλείο προκειμένου να αγοράσουν σχολικά είδη για τη νέα χρονιά.

Η οικογένεια εθεάθη, λοιπόν, σε ένα μικρό, τοπικό βιβλιοπωλείο στο Κένσινγκτον του Λονδίνου να ψωνίζει κασετίνες, μολύβια και πολύχρωμα στιλό, με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά των Κέιμπριτζ να επιλέγουν μόνα τους τα προϊόντα που τους άρεσαν και να αποχωρούν χαρούμενα από το μαγαζί μαζί, πάντα, με τη μητέρα τους .

Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, βλέπουμε τον πρίγκιπα Τζορτζ ντυμένο με τα αθλητικά του και την πριγκίπισσα Σάρλοτ με τη στολή του σχολείου της, που αποτελείται από μπλε φόρεμα και λευκό κοντομάνικο πουκάμισο με γιακάδες.

Μαζί τους η Κέιτ Μίντλετον με φλοράλ φόρεμα αξίας 47 λιρών το οποίο έγινε sold out αμέσως μόλις οι φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/ Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".