ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η απίθανη ατάκα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη Νατάσα Καλογρίδη στην κόρη του

Τι αποκάλυψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου;

Η απίθανη ατάκα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη Νατάσα Καλογρίδη στην κόρη του

Επτά μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για όλους και όλα. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό You Weekly και στην Τζώρτζια Συρίχα, η ηθοποιός μίλησε για την σχέση που έχει με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και τη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη. «Ο πατέρας μου είναι πολύ προχωρημένος άνθρωπος, δεν είναι βαρετός αλλά δεν είναι τόσο ευέλικτος όπως η μαμά μου, παρόλα αυτά είμαστε δίπλα ο ένας για τον άλλο. Βέβαια δεν ήμουν ποτέ κολλητή μαζί του, δεθήκαμε μετά το θάνατο της μαμάς μου. Με τον μπαμπά μου γελάμε, τσακωνόμαστε, αν και γενικότερα δεν θέλω να τσακώνομαι γιατί η ζωή είναι μικρή και δεν πρέπει να κρατάμε κακίες», απαντά.

Πώς όμως διαχειρίζεται τη νέα σχέση του πατέρα της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την απώλεια της μητέρας της; «Θα ήταν εγωιστικό αν με ενοχλούσε. Ο χρόνος είναι σχετικός για τον καθένα και πότε νιώθει την ανάγκη να περάσει καλά. Τι πάει να πει 7 ή 5 μήνες; Ο πατέρας μου βιολογικά μπορεί να είναι μεγάλος, το λέει όμως η ψυχούλα του και η καρδιά του. Τον έβλεπα επτά μήνες μαραζωμένο, ζούσε και δεν ζούσε, περπατούσε με σκυμμένο κεφάλι μέσα στα νεύρα και τη μιζέρια, τον προτιμώ τώρα που είναι ευτυχισμένος… Η Νατάσα είναι εκκεντρική μεν κοπέλα αλλά αληθινά. Από το να είχε μια δήθεν, καλύτερα με μία έξυπνη γυναίκα», σχολίασε.

Σίγουρα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανήκει στους ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου – μεγάλωσε σε μια οικογένεια που είχαν ως αρχή να ασχολούνται με τη δική τους ζωή και να την εξελίσσουν – συνεπώς όταν ερωτάται για την κριτική που δέχεται η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, απαντά: «Δεν ζούμε για τον κόσμο, στην οικογένεια μου δεν ζούσαμε ποτέ. Ο πατέρας μου δεν έχει κάτι να κρύψει, αν είχε θα τα έκανε και κρυφά. Δεν ντρεπόμαστε για τίποτα, δεν ντρέπομαι για τον πατέρα μου, δεν χρωστάμε σε κανένα και δεν μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι, ζούμε για εμάς…».

Η ηθοποιός όμως προβαίνει και σε μια αποκάλυψη που αφορά το κοινό που έχει η ίδια με τη Νατάσα Καλογρίδη. Ο λόγος για έναν άντρα. Ο πρώην σύζυγος της Νατάσας, Γιώργος Μενεγάτος ήταν σε σχέση με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Καρμικό γεγονός ή μια ακόμα σύμπτωση; «Ήταν το ’96 πριν 20 χρόνια, που ήμουν με το Γιώργο Μενεγάτο. Αυτό μου έλεγε ο πατέρας μου αστειευόμενος. ‘’Είναι δυνατόν από όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα να βρεθεί αυτή που ήταν παντρεμένη με έναν πρώην σου; Κουλό!’’. Επειδή για κάποιο λόγο γίνονται όλα, ευχαριστώ τη Νατάσα που βρέθηκε δίπλα στον πατέρα μου την στιγμή που εκείνος κατέρρεε», καταλήγει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην Φαίη Σκορδά.

Πηγή: peoplegreece.com

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".