ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Τζούντι Ντενς γράφει ιστορία ως το μεγαλύτερο άτομο που έχει ποζάρει ποτέ σε εξώφυλλο της Vogue

Γιορτάζοντας το αγέραστο στυλ και την ομορφιά, η 85χρονη Τζούντι Ντενς πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue και γράφει ιστορία.

H Τζούντι Ντενς γράφει ιστορία ως το μεγαλύτερο άτομο που έχει ποζάρει ποτέ σε εξώφυλλο της Vogue

Η Βρετανική Vogue παίρνει για μία ακόμη φορά θέση εναντίον των διακρίσεων λόγω ηλικίας κάνοντας εξώφυλλο στο περιοδικό την 85χρονη Τζούντι Ντενς.

Η σπουδαία ηθοποιός εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχος του Ιουνίου 2020 φορώντας Dolce & Gabbana, και γράφει ιστορία ως το μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο που έχει ποζάρει ποτέ σε εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.

Στη δεύτερη φωτογραφία απ’ τη φωτογράφηση που έδωσε στη δημοσιότητα η Vogue, βλέπουμε την 85χρονη να ποζάρει με ένα φόρεμα της La Collection και ένα σατέν τζάκετ Giorgio Armani. Μάλιστα ο επίσημος λογαριασμός της βρετανικής Vogue στο Instagram σημείωσε «Μετά από έξι δεκαετίες στην σκηνή, είναι ασφαλές να πούμε πως η Judi Dench προσελκύει την αγάπη του κοινού σε “βιομηχανική κλίμακα”. Για το τεύχος Ιουνίου, η Dench προσκάλεσε την βρετανική Vogue στο σπίτι της για να συζητήσουμε για την αγάπη και τον γάμο (έχει δεχτεί τέσσερις προτάσεις), την συλλογή της από βραβεία που διευρύνεται (μεταξύ των οποίων 11 BAFTA και ένα Oscar) και την παροδική ενασχόληση με την ραπ μουσική, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας σε μια εποχή που το χρειαζόμαστε».

Η ίδια η Τζούντι Ντενς αναφέρεται στην ηλικία της και λέει στη συνέντευξη «Δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν το σκέφτομαι. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Λένε ότι ηλικία είναι η στάση που κρατά κανείς. Είναι φρικτό». Μιλώντας για το ότι σταμάτησε αναγκαστικά να οδηγεί λόγω της όρασής της αναφέρει «Είναι το πιο τρομερό σοκ για το σύστημα σου. Είναι τόσο φρικτό να εξαρτάσαι από άλλους ανθρώπους»

Παράλληλα, η κόρη της Finty Williams, δηλώνει πως αυτό το εξώφυλλο σημαίνει πάρα πολλά για την μητέρα της. «Η ηλικία, νομίζω, επηρεάζει πάρα πολύ το πώς νιώθει για τον εαυτό της και αυτό της έδωσε μια μικρή ώθηση αυτοπεποίθησης για να σκεφτεί “Ίσως είμαι ακόμα ΟΚ”. Βέβαια από την άλλη μεριά, όταν τελείωσε η φωτογράφηση επέστρεψε κυριολεκτικά πιστεύοντας πως είναι η Beyoncé» εξηγεί με χιούμορ η κόρη της.

Πριν την 85χρονη ηθοποιό, το ρεκόρ κατείχε η Τζέιν Φόντα, η οποία είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue όταν ήταν 81 ετών στο τεύχος του Απριλίου 2019.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".