ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Σίντι Κρόφορντ παραδέχεται ποιο είναι το ένα πράγμα που τρέμει μην συμβεί στην κόρη της

Απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι την έβαλε πολύ μικρή στον χώρο του μόντελινγκ.

H Σίντι Κρόφορντ παραδέχεται ποιο είναι το ένα πράγμα που τρέμει μην συμβεί στην κόρη της

Στις Εβδομάδες Μόδας που είδαμε το τελευταίο διάστημα σε ολόκληρο τον πλανήτη τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ, η οποία στα 16 της μόλις χρόνια είναι το νέο, συγκλονιστικό πρόσωπο στον χώρο της μόδας.

Η μαμά Σίντι έχει δεχθεί βέβαια, μέσα στο όλο καμάρι για τα κατορθώματα της κόρης της, και πολύ σοβαρά πυρά αφού δεν είναι καθόλου λίγοι οι επικριτές, εκείνοι που θεωρούν ότι η Κάια θα έπρεπε να πηγαίνει ακόμα σχολείο αντί να περιφέρεται από χώρα σε χώρα με τόσο ελάχιστα κιλά και τόσο χλωμό, κουρασμένο πρόσωπο.

Αρχικά το διάσημο μοντέλο δεν είχε πάρει θέση απέναντι σε όσους την έκριναν αρνητικά για την επιλογή της να αφήσει την 16χρονη να μπει τόσο νωρίς στην δύσκολη πραγματικότητα του μόντελινγκ, σε πρόσφατη συνέντευξη της ωστόσο, στο πρακτορείο Associated Press η 51χρονη αποφάσισε να βάλει μερικά πράγματα στη θέση τους μέσα από τις δηλώσεις της.

«Η κόρη μου μόλις έβγαλε άδεια οδήγησης. Τρέμω πολύ περισσότερο για την οδήγηση, για να μην της συμβεί κάτι ενώ οδηγεί, παρά για την είσοδό της στον κόσμο τoυ μόντελινγκ. Το σημαντικό για τα παιδιά μου είναι ότι γνωρίζω πολλά για αυτόν τον κόσμο. Νιώθω πως κανείς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στη καθοδήγησή τους καλύτερα από μένα», πρόσθεσε η Σίντι Κρόφορντ.

Η Κρόφορντ λέει ότι καταλαβαίνει ότι ήταν αναπόφευκτο για την Κάια να εισέλθει στον κόσμο της μόδας. «Θα ήθελα να μπορούσα να το καθυστερήσω ένα ή δύο χρόνια, αλλά είναι 16 ετών. Τόσο ήμουν και εγώ όταν ξεκίνησα. Μοιάζει μικρή ηλικία , αλλά για τη μόδα είναι η φυσιολογική ηλικία για ένα ξεκίνημα».

Στην επίδειξη της Donatella Versace η Σίντ Κρόφορντ έκανε μια εμφάνιση έκπληξη μαζί με άλλα supermodels της εποχής της. Στην ίδια πασαρέλα περπάτησε και η κόρη της Κάια, αλλά η Σίντι λέει πως μέχρι την τελευταία στιγμή δεν γνώριζε αν η 16χρονη θα πέρναγε το κάστινγκ. «"Θα πρέπει να περπατήσουμε μαζί;" με ρώτησε όταν το έμαθε και της είπα "Όχι, δεν θέλω ούτε να περπατήσω μαζί σου, θα πάω με τις κυρίες που είναι η ηλικία μου και εσύ με τα κορίτσια της ηλικίας σου"», αναφέρει η Σίντι περιγράφοντας το διάλογο με την κόρη της.

Aπόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της Κάια, σχετικά με τις συμβουλές που τις έδωσε η μητέρα της πριν μπει στον χώρο του μόντελινγκ.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".