ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Bικτόρια Μπέκαμ από δω και στο εξής θα χαμογελάει πιο πολύ. Εξηγεί γιατί δεν το έκανε μέχρι τώρα

Η διάσημη σχεδιάστρια έχει μετανιώσει το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν χαμογελούσε περισσότερο και εξομολογείται τον λόγο που θέλει να το αλλάξει.

H Bικτόρια Μπέκαμ από δω και στο εξής θα χαμογελάει πιο πολύ. Εξηγεί γιατί δεν το έκανε μέχρι τώρα

Με αφορμή το πρόσφατο σόου της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, αλλά και το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας σειράς με προϊόντα ομορφιάς, η οποία έχει την υπογραφή της, η Βικτόρια Μπέκαμ έδωσε μία συνέντευξη στην βρετανική έκδοση του περιοδικού Glamour και μίλησε για την σχέση της με τα παιδιά της, για την διατροφή που ακολουθεί, για το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή και για το γεγονός ότι παλαιότερα, μπροστά στους δημοσιογράφους, δεν έσκαγε ούτε χαμόγελο.

Το γεγονός ότι δεν χαμογελούσε σχεδόν ποτέ υπήρξε κάτι σαν το σήμα κατατεθέν της διάσημης σχεδιάστριας, η οποία είχε πάντα μία παγωμένη, απροσπέλαστη έκφραση όταν κοιτούσε τον φακό, αλλά πλέον παραδέχεται ότι αυτό είναι κάτι που θέλει να αλλάξει άμεσα.

Η ίδια εξήγησε πως ο βασικός λόγος που δεν χαμογελούσε δημόσια ήταν το γεγονός ότι δεν αισθανόταν απόλυτη σιγουριά με τον εαυτό της και δεν μπορούσε να αποδεχθεί αυτό που είναι, στα αλήθεια: «Στο παρελθόν, πιθανόν να κρυβόμουν πίσω από την πανοπλία μου. Για παράδειγμα, δεν χαμογελούσα ποτέ δημόσια, κάτι που τώρα γίνεται λιγότερο. Υπάρχει κάτι πραγματικά απελευθερωτικό στο να αποδεχθώ ποια είμαι στα 45 μου και να το κατέχω. Θέλω να διαδώσω το μήνυμα ότι όλοι θα πρέπει να αισθάνονται ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους να φροντίζουν ό, τι έχουν, να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους». Και αυτός είναι ο λόγος που πλέο έχει πάρει την απόφαση να χαμογελάει πολύ πιο συχνά. Κι αν φαίνονται λίγο περισσότερο οι ρυτίδες του γέλιου, η σχεδιάστρια δηλώνει ότι δεν τη νοιάζει καθόλου.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, όμως, μίλησε και για bullying που δέχτηκε σε μικρή ηλικία και πόσο πολύ έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει αυτή την κατάσταση στην κόρη της Χάρπερ, εξηγώντας της ότι πρέπει να είναι δεκτική και ευγενική με όλα τα παιδιά: «Είχα δεχθεί πολύ bullying στο σχολείο, διανοητικά και σωματικά, και μπορώ να μιλήσω με την κόρη μου την Χάρπερ για αυτό και πώς τα κορίτσια πρέπει να είναι ευγενικά με τα κορίτσια. Πραγματικά χρησιμοποιώ τις δικές μου εμπειρίες και τις μοιράζομαι μαζί της».

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".