ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί η Κέιτ Μπλάνσετ και η Κρίστεν Στιούαρτ είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε στις Κάννες

Σαν τις δύο τους κανείς.

Γιατί η Κέιτ Μπλάνσετ και η Κρίστεν Στιούαρτ είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε στις Κάννες

Η αυλαία σηκώθηκε εχθές το μεσημέρι στις Κάννες και η πανέμορφη, παραθαλάσσια πόλη του γαλλικού νότου έγινε για ακόμα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όλο και περισσότερα γιοτ έχουν προσδέσει στη μαρίνα, τα ξενοδοχεία δεν υπάρχει δωμάτιο ούτε για δείγμα και τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ έχουν από καιρό ετοιμάσει τα διαβατήρια τους για Ευρώπη.

Πρωτά και πιο λαμπερά έφτασαν στη γαλλική ριβιέρα τα μέλη της κρτικής επιτροπής, με τις κολλήτες φίλες Κέιτ Μπλάνσετ και Κρίστεν Στούαρτ να κλέβουν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο κόκκινο χαλί. Και εκεί ήταν που ακόμα και οι λιγότερο παρατηρητικοί εντόπισαν μία ενδιαφέρουσα αντίθεση, αλλά και ταύτιση γούστου και απόψεων.

Οι δύο ηθοποιοί πόζαραν παρέα, μη κρύβοντας τον θαυμασμό και τα ζεστά συναισθήματα που τρέφουν η μία γα την άλλη, και ξεχώρισαν στη μεσημεριανή τους εμφάνιση μέσα σε στιλάτα, θηλυκά κοστούμια. Η μεν Κέιτ στα ροζ, η δε Κρίστεν στα γαλάζια με ένα πανέμορφο Chanel σύνολο το οποίο συνδύασε έξυπνα με λευκό, χαλαρό φανελάκι. Ίδιο πνεύμα, άλλη προτίμηση.

Γιατί η Κέιτ Μπλάνσετ και η Κρίστεν Στιούαρτ είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε στις Κάννες

Και στην πρώτη, βραδινή τους εμφάνιση όμως Μπλάνσετ και Στιούαρτ παρέμειναν με διαφορά οι πιο καλοντυμένες, με μοναδική δυνατή ανταγωνίστρια την Τζούλιαν Μουρ μέσα σε ένα ξεχωριστό κατακόκκινο Givency.

Πάντως σαν την Κέιτ δεν είχε άλλη εχθές το βράδυ. Λίγο η λάμψη που της χάρισε ο τίτλος της Προέδρου της Κρτικής Επιτροπής, λίγο η καλή της φίλη, Κρίστεν, στο πλευρό της, λίγο η δαντελένια τουαλέτα με την οποία περπάτησε γεμάτη αυτοπεποίθηση στη σκηνή του φεστιβάλ - το μικρόφωνο φάνταζε στο χέρι της σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο - η λαμπερή πρωταγωνίστρια απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται το πιο διαχρονικά ξεχωριστό πρόσωπο της βιομηχανίας του σινεμά. Με χολιγουντιανό γκλάμουρ, αλλά και ευρωπαϊκή φινέτσα.

Από την άλλη η Στιούαρτ, χαρακτηριστικό δείγμα της πιο σύχρονης γυναίκας που θα μπορούσαμε να φέρουμε στο νου μας, παρουσιάζεται τέλεια συντονισμένη και συμφιλιωμένη με την αμφισεξουαλική φύση της και κυριολεκτικά λάμπει με το χαριτωμένο ροκαμπίλι κούρεμα της, γυρίζοντας την πλάτη στα ολοϊδια, χιλιοφορεμένα μακριά χτενίσματα των συναδέλφων της. Ίσως το πιο μοντέρνο δέσιμο μπλούζας γύρω από το λαιμό που έχουμε δει εδώ και πάρα πολύ καιρό και μία καρφίτσα σε σχήμα λιοντάρι τόσο όμορφη που χρειάζεται ένα ειδικό άρθρο μόνο και μόνο για την πάρτη της.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".