ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου». Ο Αντόνιο Μπαντέρας μιλά για τη Μαντόνα

Η βασίλισσα της ποπ υπήρξε παράφορα ερωτευμένη με τον διάσημο ηθοποιό. Το αν κατάφερε ή όχι να τον κατακτήσει θα παραμένει για πάντα ένα μυστήριο.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου». Ο Αντόνιο Μπαντέρας μιλά για τη Μαντόνα

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 η Μαντόνα γνώρισε τον Αντόνιο Μπαντέρας. Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα συναισθήματα της απέναντι στον διάσημο ηθοποιό, τον οποίο είχε ερωτευτεί παράφορα και ήθελε διακαώς να κατακτήσει. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα τα δικά της λεγόμενα, όλες οι προσπάθειες της έπεσαν στον κενό.

Η βασίλισσα της ποπ έκανε μία πρώτη προσπάθεια να προσεγγίσει τον Μπαντέρας λίγο πριν την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της «Madonna: Τruth or Dare», τηλεφωνώντας του και ζητώντας του να συναντηθούν προκειμένου να δουν μαζί κάποια αποσπάσματα του φιλμ. Όπως είπε ο Μπαντέρας όταν η Madonna τον κάλεσε στο τηλέφωνο εκείνος δεν μπορούσε να καταλάβει καν για ποιο πράγμα του μιλούσε. «Ποιο ντοκιμαντέρ; Tι ακριβώς μου λες; Για ποιο πράγμα μιλάμε;» λέει ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του προσπαθώντας να περιγράψει την παλαιότερη αντίδραση του. Ενώ συμπλήρωσε πως δεν είχε καταλάβει πως η Μαντόνα είχε τόσο έντονα συναισθήματα για εκείνον και ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Όταν τελικά συναντήθηκαν η Μαντόνα του έβαλε να δει μερικά αποσπάσματα στα οποία μιλούσε για εκείνον και για το πόσο πολύ τον ήθελε, για όλες τις προσπάθειες της να τον κατακτήσεις, οι οποίες φαίνεται πως απέτυχαν η μία μετά την άλλη.

Η τραγουδίστρια πρωτοσυνάντησε τον Μπαντέρας λίγο μετά τον χωρισμό του Αντόνιο από την πρώτη του σύζυγο, Άνα Λέζα, και είχε ήδη γνωρίσει τη μελλοντική του γυναίκα, την ηθοποιό Μέλανι Γκρίφιθ. Μάλιστα η Γκρίφιθ είχε καταλάβει καλύτερα από τον Μπαντέρας τι ακριβώς συνέβαινε και δεν τον άφηνε στιγμή από τα μάτια της.

Εκείνη την εποχή η Μαντόνα συμπρωταγωνιστούσε μαζί του στην ταινία Evita και τον πολιορκούσε ασταμάτητα στα γυρίσματα. Επειδή η Γκρίφιθ είχε γίνει η σκιά του η τραγουδίστρια ζήτησε από τη παραγωγή να της απαγορεύσει την είσοδο στα πλατό. Αλλά τελικά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να κατακτήσει την καρδιά του.

Σε παλαιότερη ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έκανε ποτέ κάτι με τον Μπαντέρας η Μαντόνα απάντησε, παρά την έντονη φημολογία που τους ήθελε εραστές: «Θα το ήθελα ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του αλλά αυτός ήταν με την Μέλανι Γκρίφιθ. Ποτέ δεν έφυγε από δίπλα του».

Δες στο βίντεο τα όσα σχολίασε ο ηθοποιός σε πρόσφατη εμφάνιση του σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".