ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ανατροπή με την εμφάνιση της Tζ. Κ. Ρόουλινγκ στο reunion του Χάρι Πότερ

Το περιβόητο reunion θα έχει έντονη την... απουσία της δημιουργού του διάσημου μάγου. Ή μήπως όχι;

Ανατροπή με την εμφάνιση της Tζ. Κ. Ρόουλινγκ στο reunion του Χάρι Πότερ

Είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του reunion, μιας και μετά τα «Φιλαράκια» θα δούμε και τους συντελεστές της κινηματογραφικής μεταφοράς του Χάρι Πότερ, να επιστρέφουν στο Χόγκουαρτς, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την προβολή της πρώτης ταινίας, «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος».

Με την ευχή η συγκεκριμένη επανασύνδεση να είναι πιο πετυχημένη από αυτή των αγαπημένων μας «Φίλων» - η οποία κακά τα ψέματα και έχοντας απαλλαγεί από συναισθήματα ενθουσιασμού και νοσταλγίας, ήταν αρκετά αμήχανη και ανούσια – όλοι εμείς οι θαυμαστές του μικρού μάγου, περιμένουμε με ανυπομονησία να ξαναδούμε τους αγαπημένους μας ήρωες στον «τόπο του εγκλήματος».

Ανυπομονησία που μάλλον δεν συμμερίζεται και η δημιουργός του Χάρι, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, την οποία η cancel culture – όπως λέει και το όνομά της – ακύρωσε πριν 1,5 χρόνο, εξαιτίας κάποιων τρανσοφοβικών της δηλώσεων. Οι θαυμαστές της χωρίστηκαν στα δύο, μιας και η ίδια λίγο μετά παραδέχτηκε ότι οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν. Ωστόσο το κακό είχε γίνει, με τους βασικούς πρωταγωνιστές των ταινιών Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ, να παίρνουν ανοιχτά θέση εναντίον της συγγραφέος.

Οι θαυμαστές της χωρίστηκαν στα δύο, μιας και η ίδια λίγο μετά παραδέχτηκε ότι οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν. Ωστόσο το κακό είχε γίνει, με τους βασικούς πρωταγωνιστές των ταινιών Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ, να παίρνουν ανοιχτά θέση εναντίον της συγγραφέος.

Σαν κερασάκι στην τούρτα, έρχεται και η απουσία της από το περιβόητο reunion το οποίο έχει δυσαρεστήσει τους θαυμαστές της. Το αρχικό πλάνο ήταν να μην υπάρξει καμία αναφορά στη διάσημη συγγραφέα, κάτι που σύμφωνα με τα τελευταία νέα, δεν θα ισχύσει. Όπως μαθαίνουμε, σε συζήτηση ανάμεσα στους Μπόνι Ράιτ (Τζίνι Ουέσλι), Ντάνιελ Ράντκλιφ (Χάρι Πότερ) και Ρόμπι Κόλτρειν (Ρούμπεους Χάγκριντ) αναφέρεται το όνομα της Ρόουλινγκ και μάλιστα με άκρως κολακευτικά σχόλια: «Αμέτρητοι άνθρωποι ερωτεύτηκαν τον τρόπο με τον οποίο γράφει. Θα ήταν δύσκολο κανείς να πει, ότι το διάβασμα πλέον έχει πεθάνει», είπε η Μπόνι, για να συμπληρώσει ο Κόλτρειν «Ένας από τους πολλούς λόγους που θαυμάζω την Ρόουλινγκ, είναι γιατί έφερε κοντά το διάβασμα, σε ανθρώπους που δεν είχαν διαβάσει ποτέ στη ζωή τους βιβλίο».

Η Ρόουλινγκ, εκτός από τις συζητήσεις των ηθοποιών, θα εμφανιστεί και σε παλαιότερο βίντεο από το 2019, όπου αναφέρεται στην αναζήτηση του πρωταγωνιστή και την αγωνία που είχε βιώσει, μέχρι τελικά να βρουν τον Ράντκλιφ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι νέο πλάνο της δεν θα δούμε.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".