ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Αυτό που είπε ήταν απαράδεκτο». Η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ τσακώθηκε δημόσια με τον πρίγκιπα Χάρι

Αυτή η συγγένεια δεν ξεκίνησε καθόλου καλά.

«Αυτό που είπε ήταν απαράδεκτο». Η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ τσακώθηκε δημόσια με τον πρίγκιπα Χάρι

Μπορεί αυτός ο γάμος να έχει ξεκινήσει με καλούς οιωνούς από την πλευρά της οικογένειας του πρίγκιπα Χάρι, δεν φαίνεται όμως να ισχύει το ίδιο και για μερικούς, πολύ συγκεκριμένους, συγγενείς της Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες να πλακωθούν με τον γαλαζοαίματο μόνιμο κάτοικο του Μπάκιγχαμ και να εξασφαλίσουν από νωρίς τις κάκιστες σχέσεις τους με την βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, δήλωσε έξαλλη όταν άκουσε τον πρίγκιπα να λέει σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του πως «η Μέγκαν πέρασε φανταστικά μαζί μας τα Χριστούγεννα. Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ». Ο Χάρι μπορεί να μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την αρραβωνιαστικιά του, δείχνοντας ενθουσιασμένος για το πόσο καλά τα πάει με τα υπόλοιπα μέλη των Royals, ωστόσο τα λόγια του εκνεύρισαν πάρα πολύ την Σαμάνθα Μαρκλ, η οποία θεωρεί ότι δεν ξέρει τι του γίνεται και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του.

Η Σαμάνθα που συνδέεται με δεσμό αίματος με τη μέλλουσα σύζυγο του εγγονού της Ελισάβετ, αφού οι δυο τους έχουν τον ίδιο πατέρα, απάντησε με σκληρά λόγια στα όσα δήλωσε ο Χάρι στο Radio 4, υποστηρίζοντας ότι ποτέ κανείς από την οικογένεια της δεν απομόνωσε τη Μέγκαν, αλλά πως αντίθετα εκείνη ήταν «πάντα πολύ απασχολημένοι για να ασχοληθεί μαζί μας».

«Αυτό που είπε ήταν απαράδεκτο». Η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ τσακώθηκε δημόσια με τον πρίγκιπα Χάρι
Η Σαμάνθα Μαρκλ είναι ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν αφού οι δυο τους έχουν τον ίδιο πατέρα.

Μάλιστα η Σαμάνθα δηλώνει πάρα πολύ απογοητευμένη από το γεγονός ότι o Xάρι δεν μοιάζει να γνωρίζει την πραγματικότητα σχετικά με το πόσο υποστηρικτικοί ήταν πάντα οι συγγενείς της Μέγκαν απέναντι της και ότι η τελευταία δεν είχε ποτέ κανένα λόγο να αισθάνεται «αποξενωμένη». Μάλιστα η Σαμάνθα υποστηρίζει ότι η πρωταγωνίστρια του Suits μεγάλωσε μέσα σε μία μεγάλη, ζεστή οικογένεια που αγαπιόταν και τηρούσε όλες τις παραδόσεις και πως αν εκείνη δεν περνούσε χρόνο μαζί τους έφταιγε μόνο το ότι είχε πάντα πάρα πολλές δουλειές.

Απόασπασμα από τη συνέντευξη του Χάρι στο Radio 4.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ μιλάει με ειρωνικό τρόπο για την μέλλουσε πριγκίπισσα, καθώς είχε προσπαθήσει να αναζωπυρώσει τη σχέση τους αμέσως μόλις έμαθε για τον δεσμό της με τον Χάρι αλλά η Μέγκαν αδιαφόρησε για εκείνη. Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Σαμάθα, η οποία εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, είχε δηλώσει ότι η αδελφή της ξέκοψε την οικογένεια της αμέσως μόλις μπήκε στον κόσμο του Χόλιγουντ και ότι πάντα έκανε ό,τι μπορούσε για να ανέβει πολύ ψηλά κοινωνικά.

Απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της Samantha στο δίκτυο GMB.

Η πρώτη οικογενειακή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Η Μέγκαν εμφανίστηκε στα πρώτα της Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια φορώντας ένα καφέ παλτό της εταιρίας Sentaler, ψηλές, καστόρινες μπότες του Stuart Weitzman, μία στρογγυλή τσάντα Chloé και ένα καφέ καπέλο του οίκου Philip Treacy.

Με πληροφορίες από τη Daily Mail.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".