ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτό είναι το smartphone που επιλέγει η Helena Christensen για να φωτογραφίζει

Το HUAWEI P20 Pro διαθέτει μία εκπληκτική κάμερα με πανίσχυρη τεχνητή νοημοσύνη, χαρίζοντας στους λάτρεις της φωτογραφίας συναρπαστικές δυνατότητες

Αυτό είναι το smartphone που επιλέγει η Helena Christensen για να φωτογραφίζει

Μετά την παρουσίαση της νέας «ευφυούς» ναυαρχίδας στην αγορά των smartphones, του Huawei P20 Pro, η Huawei, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της τεχνολογίας, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Helena Christensen, φωτογράφο και ένα από τα πλέον προβεβλημένα supermodels στον πλανήτη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Helena Christensen ανέλαβε να δημιουργήσει ένα σύνολο από πορτρέτα εστιάζοντας σε τρία άκρως εντυπωσιακά θέματα, ικανά να αναδείξουν τα ζωηρά χρώματα και τη λεπτομέρεια που είναι σε θέση να καταγράψει η κάμερα του HUAWEI P20 Pro! Η πρώτη τριπλή κάμερα στον κόσμο από τη Leica η οποία αξιοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και μια σειρά συναρπαστικών καινοτομιών!

Αυτό είναι το smartphone που επιλέγει η Helena Christensen για να φωτογραφίζει

Η πανέμορφη αυτή συλλογή που τιτλοφορείται “See More”, εστιάζει στις ιστορίες τριών ταλαντούχων επαγγελματιών και παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο το HUAWEI P20 Pro επιτρέπει στον φωτογράφο αλλά και τον θεατή να δουν περισσότερα από απλά θέματα, χάρη στην τέλεια ισορροπία φωτός και λεπτομέρειας του κάθε πορτρέτου. Η ικανότητα και η επιδεξιότητα της Helena ως φωτογράφος που αναδεικνύονται υπέροχα μέσα από τη σειρά, ενισχύονται ακόμα περισσότερο από το εκπληκτικό HUAWEI P20 Pro, καθώς η τεχνολογία ενώνεται με τη δημιουργικότητα χαρίζοντας μία τέλεια μορφή τέχνης. Ο ειδικά κατασκευασμένος φακός Leica 40 MP από τη Huawei, έρχεται με αποκλειστικές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένων της αναγνώρισης αντικειμένων και της λειτουργίας super slow-motion, για μία επαγγελματική εμπειρία φωτογραφίας.

Η Huawei συνεργάστηκε στενά με φωτογράφους και τους ειδικούς της Leica Camera AG για να δημιουργήσει μία νέα γενιά «ευφυούς» τηλεφώνου, ικανή να επιτρέψει στους χρήστες να τραβήξουν εύκολα την τέλεια φωτογραφία. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι το HUAWEI P20 Pro, το οποίο και προσφέρει την πιο εξελιγμένη εμπειρία χρήσης κάμερας σε smartphone, αφού η τεχνητή του νοημοσύνη γνωρίζει από τι εξαρτάται μία καλή εικόνα. Αναγνωρίζει αυτόματα το θέμα κάθε φωτογραφίας και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις βάσει αυτού για εντυπωσιακότερα αποτελέσματα, προσφέροντας παράλληλα καθοδήγηση σχετικά με τη σύνθεση και το καδράρισμα σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας στους χρήστες μία εμπειρία επαγγελματικών προδιαγραφών στη στιγμή.

Τα HUAWEI P20 και HUAWEI P20 Pro παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο μίας φαντασμαγορικής εκδήλωσης την Τρίτη 27 Μαρτίου στο επιβλητικό Grand Palais στο Παρίσι. Ο εκπληκτικός αυτός χώρος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τα πιο εκλεπτυσμένα brands στον κόσμο, από τη Chanel μέχρι την Hermes και η Huawei βαδίζει στα χνάρια των σχεδιαστών αυτών με την παρουσίαση της σειράς HUAWEI P20, εκεί που η μόδα συναντά την τεχνολογία.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".