Τα πιο fashionable και stylish μπουρνούζια ήρθαν και αποτελούν το πιο cozy δώρο Χριστουγέννων για γυναίκες, άντρες και ζευγάρια. Έχοντας πλέον γίνει μάστερ στην δημιουργία προϊόντων από την αγαπημένη τους πρώτη ύλη την πετσέτα, το δημιουργικό team του Sun of a Beach κατάφερε να φέρει λίγο καλοκαίρι στα σπίτια μας, όλο τον χρόνο.

Με τα μπουρνούζια λοιπόν το κατάφερε αυτό και ήρθαν ακριβώς πάνω στην εποχή, που καλούμαστε να περάσουμε πιο πολύ χρόνο από όσο φανταζόμασταν ποτέ ότι θα περνούσαμε στο σπίτι.

«Στόχος μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα που προκαλούν ευχάριστα και αισιόδοξα συναισθήματα» λένε η Μελίνα και η Έλλη, συνιδρύτριες και σχεδιάστριες του Sun of a Beach.

Βγαίνουν σε δύο διαφορετικά κοψίματα, το μπουρνούζι σε στυλ kimono, σε μινιμαλ γραμμή και το classic bathrobe, σε κλασική γραμμή μπουρνουζιού αλλά διακοσμημένο με exclusive Sun of a Beach υφάσματα.

Είναι φτιαγμένα από πολύ καλής ποιότητας πετσέτα από 100% βαμβάκι και φυσικά όπως και όλα τα προϊόντα Sun of a Beach είναι made in Greece. 

Αποτελούν ιδανικό δώρο για γυναίκες, άντρες και ζευγάρια αφού πωλούνται και σαν σετ μέσα σε ένα υπέροχο κουτί.

Τη συλλογή συμπληρώνουν sleep masks από πετσέτα και μετάξι σε διάφορα χρώματα αλλά necessaires για γυναίκες και άντρες, και τα δύο αποτελούν το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο στους αγαπημένους μας.

 

sunofabeach.com

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

 

TAGS