Δύο φίλες, η Έλλη Ρούντου Βερεμή και η Μελίνα Πίσπα ξεκίνησαν το 2012, μέσω οικονομικής ανεμοθύελλας να στήσουν την πανέμορφη επιχείρησή τους και τα κατάφεραν. Οι πετσέτες τους Sun of a Beach έγιναν viral, όπως θα λέγαμε λίγα χρόνια μετά για οτιδήποτε σπάει το φράγμα της διασημότητας σε χρόνο ντε τε.

Ήταν οι πρώτες που χάρισαν στον όρο «πετσέτα θαλάσσης» το προσωνύμιο «σικάτη». Οι πρώτες που έκαναν την πετσέτα μόδα. Μέχρι τότε άπαντες -στην Ελλάδα τουλάχιστον- κολυμπούσαμε με τις παραδοσιακές πετσέτες της προίκας μας, που στην καλύτερη των περιπτώσεων να ήταν μονόχρωμες. 

«Έχουμε αποφασίσει ότι θέλουμε το Sun of a Beach να γίνει ένα καθολικό summer brand, οπότε από πέρυσι έχουμε προσθέσει -στο ήδη υπάρχον προϊόν- μας, τις πετσέτες θαλάσσης, και τσάντες θαλάσσης. Φέτος, μεγαλώνουμε την γκάμα των προϊόντων μας, προσθέτοντας νέες τσάντες, όχι μόνο θαλάσσης, hoodie και vest για ενήλικες ακόμα και ένα αδιάβροχο notebook. Έχουμε, επίσης, φτιάξει και μια σειρά πετσετών προκειμένου να συμβάλουμε στο να γίνει γνωστό το πρόβλημα του over fishing που υπάρχει στην Μεσόγειο. Η σειρά απεικονίζει τρία υποθαλάσσια είδη που απειλούνται από εξαφάνιση, τον τόνο, τον ιππόκαμπο και τον αστακό. Το 10% των πωλήσεων αυτών των πετσετών θα πάει στην WWF Hellas για τον σκοπό αυτό» θα πουν το 2016 και από τότε πολλά ακόμα έχουν προσθέσει στις συλλογές του -τα πετσετέ για παιδιά είναι μεγαλό σουξέ-, καθιερώνοντας το brand πρώτο στον ευθέως ανάλογο συνειρμό με το ελληνικό καλοκαίρι. 

Και ενώ όλα αλλάζουν, η αγάπη μας για τη θάλασσα και τις διακοπές παραμένει κορυφαία και μοναδική. Έτσι φέτος γίνεται η έκπληξη. Τα Sun of a Beach σχεδίασαν μαγιό. Φανταστικά, εντυπωσιακά, μοναδικά. Μαγιό που τα ξεχωρίζεις εάν έχεις εκπαιδευμένο μάτι και αν γνωριζεις τη δουλειά της Μελίνας και της Έλλης. «Είναι κάτι που θέλαμε καιρό να κάνουμε» θα πει η Μελίνα. «Μας το ζητούσαν οι πελάτες μας. Θέλαμε να φτιάξουμε και μαγιό. Εμείς βέβαια, έχοντας στο μυαλό μας ότι δε θέλουμε να ακολουθήσουμε μια αγορά αλλά να ηγηθούμε, όπως κάναμε και με την πετσέτα, που ουσιαστικά δώσαμε ταυτότητα σε ένα item πολλών χρήσεων, δεν το αποφασίζαμε μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή. Και φέτος βρέθηκε αυτή η στιγμή» συμπληρώνει. 

Πρόκειται για γυναικεία, αντρικά και παιδικά μαγιό, σε διάφορα χρώματα και prints σε απόλυτη αρμονία με την υπόλοιπη συλλογή. Το απόλυτο ασορτί. 

Πολύχρωμα prints με minimal ρίγες, εξωτικοί φοίνικες και ολοκόκκινα χείλη αλλά και μονόχρωμα σε ροζ, μπλε και all time classic μαύρο. Τα υλικά είναι υποαλλεργικά, στεγνώνουν γρήγορα και τα παιδικά έχουν UVA protection. 

Μπορείτε να τα δείτε από κοντά και να τα δοκιμάσετε στο showroom της Sun of a Beach, Καρνεάδου 25, εμπορικό κέντρο Λαιμός 3ος όροφος, καθημερινά 9-17.00 ή μπορείτε να τα παραγγείλετε online από το sunofabeach.com

facebook.com/sunofabeachtowels

instagram.com/sunofabeachtowels

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS