Οι φωτογραφικές μηχανές μπορεί να έχουν αντικατασταθεί από τα κινητά μας εδώ και χρόνια αλλά σκεφτείτε: Πότε ήταν η τελευταία φορά που τυπώσατε μία ψηφιακή φωτογραφία σας για να την τοποθετήσετε σε ένα κάδρο;

Μην ταλαιπωρείτε το μυαλό σας, έχει περάσει καιρός! Και αυτό είναι το πρόβλημα! Βγάζουμε περισσότερες φωτογραφίες από πότε και δεν έχουμε καμία σε χαρτί.

Η Polaroid, είναι γνωστή στις μεγαλύτερες από τη δεκαετία των 80’s αφού και τότε είχε γίνει μόδα γιατί μας επέτρεπε να έχουμε ακαριαία τις φωτογραφίες στο χέρι μας.

(άχρηστη εγκυκλοπαιδική γνώση: εκείνη την μακρινή δεκαετία, αφού φωτογραφίζαμε κάτι έπρεπε να δώσουμε το φιλμ για εμφάνιση, περιμένοντας περίπου μία εβδομάδα για να πάρουμε τις πόζες στο χέρι μας…)

Και τώρα λοιπόν, η Polaroid επανακάμπτει δίνοντας λύση σε ένα πολύ πιο σύγχρονο αλλά παρεμφερές πρόβλημα με αυτό τις δεκαετίας του 80 και μας τυπώνει άμεσα τις φωτογραφίες που παίρνουμε όπου και αν είμαστε! Εχει ανάλυση 10 MP που είναι επαρκή για κάθε περίπτωση και χρήση, είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, άσπρο, μπλε και κόκκινο) και έχει ενσωματωμένο ειδικό λογισμικό με φίλτρα που μας επιτρέπει να φωτογραφίζουμε σχεδόν όπως με το κινητό μας (κανονική φωτό, vintage sepia και μαυρόασπρη) για να μη χάνουμε τα κόλπα της εποχής.

Η διαδικασία είναι άμεση απλή και χωρίς να απαραίτητο κανένα άλλο αξεσουάρ. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε κάρτα MicroSD άρα μπορούμε να τις αντιγράψουμε στον υπολογιστή και στο κινητό μας.

Με κόστος μόνο 128.99€ είναι μία πολύ οικονομική αγορά αλλά και ένα πολύ καλοδεχούμενο δώρο για τις γιορτές.

PUBLIC Link εδώ

Polaroid link εδώ

TAGS