Ένα από τα πιο συγκινητικά και ταυτόχρονα ελπιδοφόρα σποτ που είδαμε τελευταία παρουσίασε η Nike στο Instagram με κεντρικό μήνυμα το #PlayForTheWorld. Η εταιρεία με εκπληκτικές εικόνες κάνει τη διαφορά εν μέσω πανδημίας και στέλνει υπέροχα μηνύματα ελπίδας και αλληλεγγύης.   

Ακριβώς επειδή οι αθλητές είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς οι αθλητικές διοργανώσεις πάσης φύσεως έχουν διακοπεί λόγω της καραντίνας, δεν σημαίνει ότι έχουν εγκαταλείψει τις προπονήσεις τους.  Επαγγελματίες αθλητές αλλά και απλοί άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν την καλή φυσική τους κατάσταση με γυμναστική στο σπίτι, από τα υπόγεια τους, από τις κουζίνες τους, και από τους διαδρόμους τους. Στο νέο της σποτ η Nike, ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γίνουν δημιουργικοί με τον τρόπο που «παίζουν» και γυμνάζονται ακόμη και να δεν το κάνουν ομαδικά ή παρουσία άλλων ανθρώπων.

Στο νέο σποτ της Nike πρωταγωνιστούν μερικοί αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως οι LeBron James, Ramla Ali και Sara Hughes όπως και πολλοί άνθρωποι που γυμνάζονται στο σπίτι τους. «Μπορεί να μην παίζουμε μαζί», λέει η διαφήμιση, «μπορεί να μην παίζουμε για τις χώρες μας, ίσως να μην παίζουμε μπροστά σε γιγαντιαία πλήθη, αλλά σήμερα παίζουμε για 7,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτή είναι η ευκαιρία μας, να παίξουμε για τον κόσμο».

Δεν γίνεται να μην συγκινηθείς βλέποντας τα πλάνα ανθρώπων που γυμνάζονται στην κουζίνα και στο σαλόνι τους, να εναλλάσσονται με άδεια γήπεδα, σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης, που είναι τόσο απαραίτητη και τόσο παρούσα αυτό το διάστημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS