Τις δεκαετίες του '60 και του '70 η Ζωή Λάσκαρη βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, κλείνοντας τη μία κινηματογραφική δουλειά μετά την άλλη. Ήταν εποχή του μεγάλου έρωτα με τον Τόλη Βοσκόπουλου, των δεκάδων εξωφύλλων και της οικονομικής εξασφάλισης.

Εκείνη την εποχή η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός απέκτησε και το όμορφο και άνετο διαμέρισμα της στο Κολωνάκι όπου περνούσε ποιοτικές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπούσε περισσότερο. Εκεί την είχε απαθανατίσει αρκετές φορές και ο γνωστός φωτογράφος της εποχής, ο Κλεισθένης, αιχμαλωτίζοντας στις λήψεις του όλη την ομορφιά, τη λάμψη και την τσαχπινιά της.

Σε μία σειρά από σπάνιες, ανέκδοτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν μόλις στο ίνσταγκραμ του Studio Κλεισθένης η Ζωή Λάσκαρη κάνει αυτό που ήξερε καλύτερα. Μοιράζει sexiness, γοητεία και ακαταμάτηχη γλυκήτητα μέσα από τις ασπρόμαυρες πόζες της.

Kάποια μακρινά Χριστούγεννα, στο σαλόνι του όμορφου σπιτιού της με φόντο το στολισμένο, χριστουγεννιάτικο δέντρο στο οποίο δεσπόζουν τα στολίδια μίας άλλης εποχής η ξανθιά ηθοποιός μας ταξιδεύει σε μία άλλη Αθήνα που εξακολουθούμε να αγαπάμε και να νοσταλγούμε. 

Δείτε τις όμορφες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Studio Kλεισθένης:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

u)

 

TAGS