ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσω τις κρίσεις πανικού και αναζήτησα βοήθεια»: Η εξομολόγηση της Ζιζέλ

«Το άγχος μας κατακυριεύει και χρειαζόμαστε μια ώθηση για να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο της ανησυχίας» έγραψε το μοντέλο, που στο παρελθόν σκέφτηκε την αυτοκτονία

«Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσω τις κρίσεις πανικού και αναζήτησα βοήθεια»: Η εξομολόγηση της Ζιζέλ

Ακόμα και πίσω από μια εικόνα φαινομενικής τελειότητας μπορεί να κρύβεται μια δύσκολη, έως και δραματική ιστορία. Αυτή είναι η περίπτωση της Ζιζέλ Μπούντχεν, που δεν έχει κρύψει ότι στο παρελθόν υπέφερε από έντονο άγχος, κρίσεις πανικού και φοβίες που περιόριζαν τη ζωή της, φτάνοντάς τη σε σημείο να σκεφτεί την αυτοκτονία.

Συγκεκριμένα, στην αυτοβιογραφία της έγραφε:

«Ένιωθα ότι καθετί στη ζωή μου μπορεί να με σκοτώσει. Άρχισε με τα αεροπλάνα και τα ασανσέρ. Μετά ήταν τα τούνελ, τα ξενοδοχεία, οι αίθουσες φωτογράφησης και τα αυτοκίνητα. Στο τέλος, ήταν το ίδιο μου το διαμέρισμα. Δεν μπορούσα να βρω τρόπο διαφυγής και δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι η επόμενη μέρα μου θα ήταν πάλι έτσι». Τότε, στα 23 χρόνια της, της μπήκε στο μυαλό η ιδέα του θανάτου.

«”Ίσως να είναι ευκολότερο απλώς να πηδήξω”, σκεφτόμουν. “Θα τελειώσει όλο αυτό, θα γλιτώσω”. Πλέον, όταν σκέφτομαι αυτό το 23χρονο κορίτσι, θέλω να κλάψω. Θα ήθελα να της πω ότι θα τα καταφέρει και ότι δεν έχει ζήσει τίποτα ακόμα. Τότε όμως, η μόνη λύση έμοιαζε το να πηδήξω».

Σε μια νέα της ανάρτηση η Ζιζέλ ποζάρει αγκαλιά με το σκυλάκι της, το ημίαιμο πίτμπουλ, και θυμάται τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος αλλά και το πώς κατάφερε να τις ξεπεράσει. Στη λεζάντα γράφει:

«Από τη δική μου εμπειρία έμαθα ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο. Κάποιες φορές μια διακριτική υπενθύμιση ότι τα άσχημα συναισθήματα τελικά θα υποχωρήσουν μπορεί να λειτουργήσει σαν φάρος ελπίδας. Το άγχος μπορεί να μας κατακυριεύσει και κάποιες φορές χρειαζόμαστε μια υποστηρικτική ώθηση που θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο της ανησυχίας. Οι δικές μου κρίσεις πανικού ήταν δύσκολες για μένα και αναζήτησα βοήθεια. Σε τέτοιες στιγμές, μπορεί να βοηθήσουν φίλοι, συγγενείς και ειδικοί, όπως και τεχνικές αναπνοής και διαλογισμού. Το σημαντικότερο είναι να απομακρυνθείς από την αδράνεια και να αναζητήσεις εναλλακτικές. Η ζωή είναι το σπουδαιότερο δώρο μας – και κάθε μέρα αξίζει».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024