Αναμφίβολα ήταν ένα από τα πιο όμορφα και αξιοζήλευτα ζευγάρια της showbiz. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο γνώρισε τη Ζιζέλ Μπούντχεν σε ένα πάρτι που διοργάνωσε στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2000. Και η ιστορία απέδειξε ότι αυτή η μία φορά ήταν αρκετή για να φουντώσει ένα μεγάλος έρωτας.

Η βραζιλιάνα καλλονή της Victoria’s Secret, με τις απίστευτες αναλογίες σαγήνευσε τον πιο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ, όχι μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και με τον απίστευτο χαρακτήρα της. Ο πρωταγωνιστής του Τιτανικού στις δημόσιες εμφανίσεις του συνοδευόταν πάντα από το σούπερ μόντελ. Περίπου πέντε χρόνια κράτησε η σχέση τους. Ώσπου ένα ωραίο πρωινό η Ζιζέλ είπε το στερνό αντίο και έφυγε για πάντα από τη ζωή του Λίο, που δεν άργησε να βρει αντικαταστάτρια και αυτή δεν ήταν άλλη από τη Μπαρ Ρεφαέλι.

Η Μπαρ Ρεφαέλι, το τοπ μόντελ από το Ισραήλ δεν υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου.

Πρόσφατα η Ζιζέλ παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να χωρίσει από τον αγαπημένο ηθοποιό.

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο γνώρισε τη Ζιζέλ Μπούντχεν σε ένα πάρτι που διοργάνωσε στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2000.

Η βραζιλιάνα καλλονή το 2003 πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, με την ψυχική της υγεία να κλονίζεται λόγω κρίσεων πανικού. Εκείνο το διάστημα, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, κάπνιζε πολύ, έπινε ένα μπουκάλι κρασί και τρεις καφέδες την ημέρα. Όταν συνειδητοποίησε ότι αυτός ο τρόπος ζωή δεν την αντιπροσωπεύει, πήρε τη θαρραλέα απόφαση να αλλάξει τα πάντα γύρω της και κατά συνέπεια να δώσει τέλος και στη σχέση της με τον DiCaprio.

Τότε άρχισε τη yoga και το διαλογισμό. Μάλιστα στη συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε την πραγματική αιτία του χωρισμού, λέγοντας ότι ήταν μόνη της στην αναζήτηση της ψυχής της με τον τότε αγαπημένο της να υιοθετεί διαφορετική στάση ζωής.

Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS