ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σκύλος της «έφαγε» το πρόσωπο και αποφάσισε να καταγράψει το ταξίδι της ανάρρωσής της

Η περιπέτειά της την όπλισε με θάρρος και δύναμη.

Σκύλος της «έφαγε» το πρόσωπο και αποφάσισε να καταγράψει το ταξίδι της ανάρρωσής της

Όταν η Brooklinn Khoury επισκεπτόταν την ξαδέρφη της στην Αριζόνα για να περάσουν καλά και να χαλαρώσουν, ποτέ δεν περίμενε ότι η ζωή της θα άλλαζε δραματικά για τα επόμενα χρόνια. Το νεαρό μοντέλο και αθλήτρια του skateboard, απολάμβανε στο έπακρον τις "γυναικείες στιγμές" με την ξαδέρφη της, μέχρι τη στιγμή που συνάντησε τον σκύλο της οικογένειας.

Ο Ντίζελ, το 8χρονο και άκρως παιχνιδιάρικο πιτ μπουλ είχε συναντήσει αρκετές ακόμα φορές την Brooklinn με την οποία τα πήγαινε περίφημα. Για άγνωστο ωστόσο λόγο, το σκυλί ταράχτηκε και επιτέθηκε στην κοπέλα, γραπώνοντάς την από το πρόσωπο. "Σηκώθηκα πανικόβλητη προσπαθώντας να ελευθερωθώ. Ο σκύλος κυριολεκτικά κρεμόταν από το πρόσωπό μου. Όταν επιτέλους κατάφεραν να τον απομακρύνουν η Brooklinn συνειδξητοποίησε ότι ήταν γεμάτη αίματα.

"Σηκώθηκα πανικόβλητη προσπαθώντας να ελευθερωθώ. Ο σκύλος κυριολεκτικά κρεμόταν από το πρόσωπό μου. Όταν επιτέλους κατάφεραν να τον απομακρύνουν η Brooklinn συνειδξητοποίησε ότι ήταν γεμάτη αίματα

"Ένιωσα τη γεύση του αίματος. Μετά κοίταξα τη μπλούζα μου. Ήταν κι αυτή γεμάτη αίματα. Και στη συνέχεια διέκρινα κάιτι ροζ στο πάτωμα. Έσκυψα να δώ και συνειδητοποίησα ότι ήταν το χείλος μου", θυμάται με τρόμο.

Έσπευσε στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, συνειδητοποιώντας ότι από εκείνη τη στιγμή, ξεκινούσε μία πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνη. "Αποφάσισα να καταγράψω το ταξίδι της ανάρρωσής μου όπως ακριβώς κάνω και με το skateboard. Η ζωή δεν είναι μόνο χαρές. Αυτό προσπαθώ να περάσω στον κόσμο".

Έκτοτε, η Brooklinn συνεχίζει τη ζωή της ενώ δηλώνει φουλ ερωτευμένη με την κοπέλα της Chloé Lukasiak. "Βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού λίγες μέρες πριν την επίθεση. Ανησυχούσα πολύ αν θα συνέχιζε να με βλέπει όμορφη" παραδέχεται. Ωστόσο δεν χρειάστηκε να αγχωθεί στιγμή μιας και η σύντροφός της στάθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

Ανησυχούσα πολύ αν θα συνέχιζε να με βλέπει όμορφη" παραδέχεται. Ωστόσο δεν χρειάστηκε να αγχωθεί στιγμή μιας και η σύντροφός της στάθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

Πρόσφατα, η νεαρή αθλήτρια έκανε την πρώτη της πλαστική επέμβαση προκειμένου σιγά σιγά να αποκτήσει άνω χείλος. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα ενώ το μόσχευμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν από το μπράτσο της. "Αυτή είμαι πια. Πρέπει να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου όπως ακριβώς είμαι" δηλώνει, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Κεντρική φωτογραφία: @brookhoury

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Ταμάρα ντε Λεμπίτσκα: Η φιλήδονη, δύσκολη και ταλαντούχα καλλιτέχνις του μεσοπολέμου που άλλαξε την τέχνη

Εκθέσεις, ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και τιμές-ρεκόρ σε δημοπρασίες φέρνουν στο προσκήνιο μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιρροή στις αρχές του 20ού αιώνα.

01 Μαϊ 2024

37 χρόνια πριν: Όταν η Δήμητρα Γαλάνη πόζαρε για αντρικό περιοδικό - Η τολμηρή φωτογράφιση

Το μακρινό 1987 η Δήμητρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του μηνιαίου αντρικού περιοδικού Playboy.

Περισσότερα από

Stories

01 Μαϊ 2024

Οριάνα Φαλάτσι-Αλέκος Παναγούλης: Εκείνη έβλεπε μπροστά της έναν ήρωα. Εκείνος μια δυναμική και ασυμβίβαστη γυναίκα

Ένας έρωτας-δυναμίτης ένωσε την ασυμβίβαστη δημοσιογράφο και τον ήρωα της αντίστασης. Εκείνος την Πρωτομαγιά του 1976 βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκείνη δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.