ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όλα όσα χρειάζεσαι για το φετινό καλοκαίρι είναι στα Public

Όλα όσα χρειαζόμαστε για τις φετινές ημέρες χαλάρωσης είναι εδώ και είναι διαθέσιμα στα Public μαζί με χιλιάδες ακόμα προτάσεις για να απολαύσουμε τις διακοπές

Όλα όσα χρειάζεσαι για το φετινό καλοκαίρι είναι στα Public

Παραλία; Νησί; Μπαλκόνι, βεράντα ή κήπος; Οπου και αν βρεθούμε φέτος το καλοκαίρι, η μιζέρια δεν θα έχει καμία θέση δίπλα μας.

Γιατί φέτος το καλοκαίρι θα περάσουμε και συναρπαστικά και αξέχαστα και ερωτικά αλλά και ξεκούραστα!

Οχι μόνο επειδή έχουμε επιλέξει τον ιδανικό προορισμό αλλά και επειδή όλα όσα χρειαζόμαστε είναι εδώ, ή για την ακρίβεια στα Public, και μπορούμε να τα αποκτήσουμε χωρίς καν να βγούμε από το σπίτι!

Όλα όσα χρειάζεσαι για το φετινό καλοκαίρι είναι στα Public

Η τελευταία πετσέτα Παραλίας που θα αγοράσουμε ποτέ! - Terra Nation ONEMOE

Η πετσέτα για την παραλία Terra Nation ONEMOE θα μας επιτρέψει να απλοποιήσουμε τις επισκέψεις στις παραλίες. Εχει ειδικές τσέπες για να σταθεροποιείται στις ξαπλώστρες, τσεπάκια για κινητά, αλλά και θέση για μαξιλαράκι!

Ακόμα καλύτερα, έχει αντιβακτηριδιακή επεξεργασία, στεγνώνει πολύ γρήγορα χάρη σε ειδική τεχνολογία και … τι άλλο θέλουμε από μία πετσέτα θαλάσσης; Τίποτα!

Σκιά χωρίς στρες - Terra Nation Rekakohu

Φανταζόμαστε απομακρυσμένες παραλίες -υπάρχουν και στην Αττική- με τυρκουάζ νερά λίγο κόσμο και την ιδανική μας συντροφιά. Και ενώ όλα αυτά είναι …ιδανικά, το να μας καίει ο ήλιος το δέρμα που τόσο προστατεύαμε όλο τον χειμώνα, είναι κρίμα! Για αυτό, αντί της παραδοσιακής ομπρέλας που μας κάνει να μοιάζουμε την οικογένεια Χωραφά ενώ καρφώνουμε με μίσος την άκρη του στύλου στην άμμο, επιλέγουμε το σκίαστρο Terra Nation Rekakohu που όσο πολύπλοκο και αν φαίνεται στην εικόνα, ανοίγει με το απλό τράβηγμα ενός σκοινιού και μεταφέρεται πανεύκολα.

Για απόλυτη προστασία, εξαερισμό και ιδιωτικότητα και στήνεται σε ένα λεπτό, σε κάθε επιφάνεια. Δεν θα το πάρει ο αέρας και θα προσφέρει προστασία και στυλ για πολλά χρόνια.

Ονειρα θερινής νυκτός και …ημέρας Ticket To The Moon Hammock

Ονειρευόμαστε πρωινά, μεσημεριανά και δύσεις. Ξαπλωμένες στην αιώρα, νιώθουμε τον αέρα να μας χαϊδεύει απαλά ενώ έχουμε κλείσει τα μάτια και ακούμε την αγαπημένη μας μουσική ή την «μουσική» της θάλασσας. Η αιώρα είναι το απόλυτο αξεσουάρ χαλάρωσης και φέτος θα αποκτήσουμε μία γιατί μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν παντού και να δώσει μία απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και ευεξίας. Και αν γίνουμε δύο και θέλουμε να μοιραστούμε την αίσθηση, υπάρχει και εδώ λύση για δύο!

The Sound of summer – Ηχος με ατελείωτες δόσεις γυναικείου στυλ Vifa Helsinki Bluetooth Speaker

Εχουμε πάντα μαζί μας τη μουσική που θέλουμε και όχι αυτή που επιλέγουν άλλοι για εμάς. Και ενώ υπάρχουν πολλά φορητά ηχεία, ποτέ κανένα δεν είχε τόσο στυλ. Κρατώντας το σαν τσαντάκι το ηχείο με τη μάλλινη επένδυση, δίνει premium εμφάνιση μαζί με το δερμάτινο λουρί και την αλουμινένια κατασκευή. Παίζει με Bluetooth από το smartphone ή άλλη συμβατή συσκευή και είναι παντού μαζί μας για να ολοκληρώνει την καλοκαιρινή εμπειρία.

Ενυδάτωση παντού με - Παγούρι Maui

Το παγούρι Maui and Sons είναι το τελευταίο μας αξεσουάρ αλλά και το πιο απαραίτητο. Και αυτό γιατί στην παραλία και τις διακοπές πρέπει να είμαστε πάντα ενυδατωμένες. Είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για στυλ και υγεία και μας προσφέρει πάνω από μισό λίτρο δροσερού νερού ανά πάσα στιγμή για να είμαστε πάντα και παντού σε φόρμα.

Στα Public, θα βρούμε και πολλά ακόμα απαραίτητα καλοκαιρινά προϊόντα που θα κάνουν τις φετινές μας διακοπές πιο ξεχωριστές από ποτέ. Μπορούμε να τα αγοράζουμε online ή από τα φυσικά καταστήματα και με πολλές δόσεις για να μας μείνουν όσα παραπάνω χρήματα για τις διακοπές μας!

Read Next

02 Μαϊ 2024

Ποια ήταν στα αλήθεια η τρομακτική και γοητευτική Δούκισσα της Πλακεντίας;

Η Σοφία Λεμπρέν κράτησε ταριχευμένη την κόρη της στο υπόγειο του σπιτιού της και αποτελεί ακόμα και σήμερα να μυστήριο που πλανάται στον αέρα της Αθήνας.

02 Μαϊ 2024

Ταμάρα ντε Λεμπίτσκα: Η φιλήδονη, δύσκολη και ταλαντούχα καλλιτέχνις του μεσοπολέμου που άλλαξε την τέχνη

Εκθέσεις, ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και τιμές-ρεκόρ σε δημοπρασίες φέρνουν στο προσκήνιο μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιρροή στις αρχές του 20ού αιώνα.

Περισσότερα από

Stories

01 Μαϊ 2024

37 χρόνια πριν: Όταν η Δήμητρα Γαλάνη πόζαρε για αντρικό περιοδικό - Η τολμηρή φωτογράφιση

Το μακρινό 1987 η Δήμητρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του μηνιαίου αντρικού περιοδικού Playboy.

01 Μαϊ 2024

Οριάνα Φαλάτσι-Αλέκος Παναγούλης: Εκείνη έβλεπε μπροστά της έναν ήρωα. Εκείνος μια δυναμική και ασυμβίβαστη γυναίκα

Ένας έρωτας-δυναμίτης ένωσε την ασυμβίβαστη δημοσιογράφο και τον ήρωα της αντίστασης. Εκείνος την Πρωτομαγιά του 1976 βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκείνη δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.