ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η κατάρα των «Γκριμάλντι» του Μονακό: Η εξαφάνιση της Σαρλίν και ο θάνατος της Γκρέις Κέλι

Για ποιο λόγο δεν ευδοκιμεί καμία τους σχέση;

Η κατάρα των «Γκριμάλντι» του Μονακό: Η εξαφάνιση της Σαρλίν και ο θάνατος της Γκρέις Κέλι

Μία σταρ του σινεμά και ένας Βασιλιάς. Όχι δεν είναι το ζευγάρι χολιγουντιανής ταινίας, αλλά η πραγματικότητα, μιας και αναφερόμαστε στη μούσα του Χίτσκοκ, Γκρέις Κέλι και τον Ρενιέ του Μονακό, οι οποίοι παντρεύτηκαν σε μία μεγαλοπρεπή – προφανώς - τελετή το 1956. Kαι ενώ όλοι πίστευαν ότι το παραμύθι του νεόνυμφου ζεύγους μόλις ξεκινούσε, τα γεγονότα μας έχουν πείσει, έπειτα από πολλά χρόνια, ότι μόνο αξιοζήλευτες δεν ήταν οι ζωές τους.

Kαι ενώ όλοι πίστευαν ότι το παραμύθι του νεόνυμφου ζεύγους μόλις ξεκινούσε, τα γεγονότα μας έχουν πείσει, έπειτα από πολλά χρόνια, ότι μόνο αξιοζήλευτες δεν ήταν οι ζωές τους.

Με αφορμή λοιπόν την «εξαφάνιση» της πριγκίπισσας Σαρλίν, συζύγου του Αλβέρτου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκαλίζουν το παρελθόν των Γκριμάλντι φέρνοντας στην επιφάνεια σκάνδαλα και πολλούς θανάτους.

Από τον Ιανουάριο έχει να εμφανιστεί μαζί με τον σύζυγό της η Σαρλίν, γεγονός που έχει βάλει σε υποψίες αρκετούς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν την αποχή της πριγκίπισσας, στην εμφάνιση ενός τρίτου εξώγαμου παιδιού του Αλβέρτου, το οποίο φέρεται να γεννήθηκε όταν εκείνος ήταν ήδη σε σχέση με τη σύζυγό του! «Η Σαρλίν παραμένει στη γενέτειρά της Νότιο Αφρική, μιας και υποφέρει από μία μόλυνση στο αυτί και στον λαιμό, γεγονός που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει», είπαν οι εκπρόσωποί της, για την μακρά απουσία από δημόσιες εμφανίσεις.

Δεν είναι βέβαια μόνο ο Αλβέρτος που αντιμετωπίζει θέματα στην προσωπική του ζωή, μιας και οι δύο αδερφές του, Καρολίνα και Στεφανί, δεν τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Συγκεκριμένα η Καρολίνα, αφού παντρεύτηκε για δύο χρόνια, στα 21 της, τον Φιλίπ Ζουνότ, γνώρισε και ερωτεύτηκε τον πατέρα των παιδιών της, Στέφανο Κασιράγκι. Δυστυχώς ο Στέφανο, έχασε τη ζωή του, το 1990 σε ατύχημα με το σκάφος. Ούτε ο τρίτος γάμος της Καρολίνα είχε ευτυχή κατάληξη, μιας και πλέον είναι χωρισμένη από τον Πρίγκιπα Ερνέστο – Αύγουστο του Ανόβερο, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη, την Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερο.

Και αν η Καρολίνα είναι η ήσυχη της οικογένειας, δεν ισχύει το ίδιο για τη μικρότερη αδερφή της Στεφανί, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα σκάνδαλα. Μετά τον θάνατο της μητέρας της σε αυτοκινητιστικό – μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και η 17χρονη τότε Στεφανί – και τις φήμες που ήθελαν εκείνη να οδηγεί και να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αποφάσισε να βγάλει την άγρια πλευρά του εαυτού της.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της σε αυτοκινητιστικό – μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και η 17χρονη τότε Στεφανί – και τις φήμες που ήθελαν εκείνη να οδηγεί και να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αποφάσισε να βγάλει την άγρια πλευρά του εαυτού της.

Απέκτησε δύο παιδιά με τον πρώην σωματοφύλακά της, Ντάνιελ Ντικρουέ, και παρά τις αντιρρήσεις του Ρενιέ, το 1995 το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα χρόνο μετά, ο Ντικρουέ, πιάστηκε να απατά τη Στεφανί με μοντέλο το οποίο είχε υπάρξει και Μις Τόπλες Βέλγιο!

Το 1998 η Στεφανί έφερε στον κόσμο ακόμη ένα παιδί, την κόρη της Καμίλ, της οποίας τον πατέρα όπως είπε δεν… γνώριζε! Παρόλα αυτά, και με το πέρασμα των χρόνων, θεωρείται πια ότι ο πατέρας της μικρής είναι ο Ζαν Ρέιμοντ Γκοντλιέμπ, ο οποίος ήταν και αυτός σωματοφύλακάς της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.