ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα λαμπερά βραβεία του Οίκου Chopard στο φεστιβάλ Καννών

Μετά την απονομή των βραβείων, η Caroline Scheufele έδωσε μια μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Βραβείου Chopard και των δύο βραβευθέντων.

Τα λαμπερά βραβεία του Οίκου Chopard στο φεστιβάλ Καννών

Για την 16η απονομή του σημαντικού της Βραβείου, η Chopard βραβεύει την Bel Powley και τον John Boyega. Οι βραβευθέντες παρέλαβαν τα βραβεία τους από τα χέρια της Juliette Binoche, αναδόχου καί βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα για γυναικεία ερμηνεία στις Κάννες το 2010, σε εκδήλωση πού έγινε στο Chopard Rooftop του Ξενοδοχείου Martinez.

Χορηγός του Φεστιβάλ των Καννών από το 1998, ο Οικος Chopard, με πρωτοβουλία της Caroline Scheufele, πού επιθυμεί πάντα νά επιβεβαιώνει την στήριξη της στην κινηματογραφική δημιουργία, καθιέρωσε το 2001 το Βραβείο Chopard πού εχει σάν στόχο να προωθήσει τις νέες ελπίδες του διεθνούς κινηματογράφου. Από τήν Audray Tautou στην Lea Seydoux, από την Marion Cotillard στον Jack O’Connell, η Chopard ειχε πάντα ενα ταλέντο να ανακαλύπτει τους νέους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς.

Για την 16η χρονια, το Βραβείο πού απονεμήθηκε σε συνεργασία με το περιοδικό Variety και με την υποστήριξη του Pierre Lescure, Προέδρου του Φεστιβάλ καί του Thierry Frémaux, Γενικού Διευθυντού, προσδιορίσθηκε από μιά επιτροπή επαγγελματιων πού αποτελούσαν η ηθοποιός Eva Longoria, η αμερικανίδα παραγωγός Elizabeth Karlsen, ο ιρλανδός σκηνοθέτης Lenny Abbrahamson, η Caroline Scheufele και ο Steven Gaydos, αρχισυντάκτης του περιοδικού Variety. Μετά από συσκέψεις, η επιτροπή αποφάσισε νά τιμήση την Bel Powely, πού ξεχώρισε στις ταινίες A Diary for a

Teenage Girl και A Royal Night Out, και τον John Boyega, πού ξεχώρισε στην τελευταία ταινία Star Wars, Le Réveil de la Force. Παρέλαβαν τα βραβεία τους από τα χέρια της Juliette Binoche – διάσημη ανάδοχο πού βραβεύθηκε με το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στις Κάννες το 2010 καί τιμήθηκε με Oscar καί αλλες διεθνείς διακρίσεις.

Μετά την απονομή των βραβείων, η Caroline Scheufele εδωσε μιά μεγάλη βραδιά πρός τιμήν του Βραβείου Chopard και των δύο βραβευθεντων. Οι καλεσμένοι ανάμεσα στούς οποίους ηταν οι Julianne Moore, Kirsten Dunst, Mads Mikkelsen, Araya Hargate, Emilia Schüle, Valeria Bruni Tedeschi, Valeria Golino, Harvey Weinstein, Pierre Lescure, Chris Norton, Garance Doré, Nicole Warne αλλα καί η Kristina Bazan, απήλαυσαν ενα κοκτέηλ πάρτυ στο Chopard Rooftop σε μιά κομψή καί φίνα ατμόσφαιρα με θέα τις Κάννες καί την Croisette, απολαμβάνοντας την μουσική τζάζ από τον νεοϋορκέζο τρομπετίστα Chris Norton καί το κουαρτέτο του. Την συνέχεια της βραδιάς ανέλαβε η λονδρέζα DJ Amber Le Bon πού με τις μουσικές της επιλογές ‘εκλεισε’ αυτήν την μοναδική βραδιά.

Τα λαμπερά βραβεία του Οίκου Chopard στο φεστιβάλ Καννών

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".