ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είμαι σοκαρισμένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε». Οι πρώτες δηλώσεις των συντελεστών του Rodeo

Μετά το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής.

«Είμαι σοκαρισμένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε». Οι πρώτες δηλώσεις των συντελεστών του Rodeo

Το Rodeo έφτασε απόψε στο τέλος του. Η ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ έριξε εχθές το απόγευμα και ο Βαγγέλης Περρής μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη αποχαιρέτησαν την απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ, κάτι που ήταν εντελώς ξαφνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης για τις αποφάσεις των υπευθύνων γύρω από το πρόγραμμα του σταθμού.

«Το ταξίδι ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Ευχαριστούμε για την παρέα. Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η ομάδα του Rodeo σας χρωστάει πολλά», ήταν το μήνυμα των συντελεστών στο τέλος της εκπομπής.

Σήμερα το πρωί η Αθηναϊδα Νέγκα μίλησε στο Happy Day για τις σχέσεις που δεν είχε με τον ΣΚΑΪ και για το γεγονός ότι δεν της τηλεφώνησε κανείς ούτε όταν γέννησε το μωράκι της.

«Νομίζω ότι άλλαξε προσανατολισμό ξαφνικά ο ΣΚΑΪ, ένας προσανατολισμός ακραία διαφορετικός. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τον Παπαχελά και το Survivor, αλλά συνήθως υπάρχει μια ισορροπία την οποία στον νέο ΣΚΑΪ δεν την βλέπω.

Χθες ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη, κανείς δεν με ενημέρωσε! Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Με ενημέρωσε ο Βαγγέλης, όχι κάποιος από τον ΣΚΑΪ. Πρέπει να πω ότι μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ότι όταν γέννησα κανείς δεν με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Θα μπορούσαν να μου πουν, επίσης, ότι «αλλάζουμε προγραμματισμό, μη βιαστείς να έρθεις», να κρατήσει και ο Βαγγέλης την Ανθή για τις ημέρες που έμεναν και να λυθεί το πράγμα λίγο πιο απλά και φιλικά.

Ήμασταν λίγο ακυβέρνητοι και χωρίς ιδιαίτερες σχέσεις με τη διεύθυνση. Κάποια στιγμή, ήρθαν τα Χριστούγεννα και στόλισα εγώ με τον Βαγγέλη το πλατό».

Ο Μιχάλης Πλεμμένος από το Happy Day συνάντησε και τον Βαγγέλη Περρή κι εκείνος άφησε να εννοηθεί ότι ήδη ο δικηγόρος του εξετάζει πώς θα αντιμετωπίσει το θέμα:

«Η εκπομπή δεν θα υπάρχει στον ΣΚΑΪ. Επειδή τα θέματα είναι ευαίσθητα και δεν θέλουμε να εκτεθούμε -επειδή την κάθε κουβέντα την μετράει ο καθένας διαφορετικά- περιμένουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη συμβουλή για να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Η εκπομπή τελείωσε. Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Την εκπομπή μας θα αντικαταστήσει τουρκική εκπομπή. Σαν τις Σουλιώτισσες θα χοροπηδάμε στου Ζαλόγγου τη μεριά».

Πριν από λίγοι ώρα ο Βαγγέλης Περρής και η Αθηναϊδα Νέγκα αποφάσισαν να διακωμωδίσουν με τον δικό τους τρόπο το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής τους με μία κοινή ανάρτηση στο Instagram. Oι παρουσιαστές της εκπομπής πήραν μία τούρτα και τόνισαν πως το μαχαίρι για να την κόψουν τους το έφεραν άλλοι.

Κοψιμοοο

A post shared by @ athinaisnega on

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".