ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν ξέρω τι στο διάολο συμβαίνει»: O άσχημος καυγάς του Χάρι με την Ελισάβετ πριν τον γάμο του

Λίγο πριν παντρευτεί την αγαπημένη του, Μέγκαν Μαρκλ, ο Χάρι είχε αναγκαστεί να τσακωθεί με τους πάντες μέσα στο παλάτι - ακόμα και με τη βασίλισσα γιαγιά του.

«Δεν ξέρω τι στο διάολο συμβαίνει»: O άσχημος καυγάς του Χάρι με την Ελισάβετ πριν τον γάμο του

Πριν από δυόμιση χρόνια ο πρίγκιπας Χάρι, 6ος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, παντρεύτηκε τη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη, σε μία υπέρλαμπρη τελετή στο κάστρο του Ουίνδσορ. Από τότε στη ζωή όλα άλλαξαν. Πιθανότατα ο «άτακτος πρίγκιπας της Βρετανίας», όπως τον αποκαλούσαν τα παγκόσμια ταμπλόιντ, να έψαχνε από καιρό έναν δρόμο διαφυγής από τους κανόνες και τα πρωτόκολλα του παλατιού και απόάλλο τόσο αφόρητα καταπιεστική είναι στην πραγματικότητα.

Ενάμιση περίπου χρόνο μετά το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τα βασιλικά του καθήκοντα, επιστρέφοντας στην Ελισάβετ ακόμα και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την ανακαίνιση του ιδιωτικού τους σπιτιού, έξω από το Λονδίνο. Από τότε ζουν στη βόρεια Αμερική, μαζί με τον γιο τους Άρτσι, και παρά τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει εμμένουν στην αρχική τους απόφαση. Μάλιστα, λέγεται ότι η Ελισάβετ τους έχει δώσει περισσότερες από μία ευκαιρίες να επιστρέψουν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας, αλλά εκείνοι αισθάνονται πως αυτός ο δρόμος δεν έχει γυρισμό.

Καθώς ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αληθινές αιτίες της αποχώρησης τους έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αρχίζουμε να κατανοούμε καλύτερα το γεγονός ότι για τον Χάρι και τη Μέγκαν μάλλον δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Μία πρόσφατη αποκάλυψη, του βασιλικού βιογράφου Ομίντ Σκόμπι, εξιστορεί πώς ο πρίγκιπας Χάρι αντάλλαξε πολύ βαριές κουβέντες με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ. Αφορμή η πανάκριβη τιάρα που φορούσε η δούκισσα του Σάσεξ στη γαμήλια τελετή.

Ο συγγραφέας του βιβλίου για τη ζωή του ζευγαριού στη βασιλική οικογένεια μέχρι το Megxit «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family», έχει πει πολλά και διάφορα σε συνέντευξή του αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα και έχει φέρει στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές για το δράμα που πέρασε η βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι στήριζε πάντα τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, και έφτασε σε σημείο να μαλώσει με όλους για χάρη της πριν παντρευτούν, ακόμα και με τη βασίλισσα όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Σκόμπι στη συνέντευξή του, μάλωσε άσχημα με τη βασίλισσα για τη Μέγκαν, πριν τον γάμο τους τον Μάιο του 2018 που κόστισε ένα δισεκατομμύρια λίρες στη χώρα.

Η διαμάχη προέκυψε όταν η βασιλική βοηθός της βασίλισσας, την οποία έχει στο πλευρό της εδώ και χρόνια, η Άγκελα Κέλι, αρνήθηκε να δώσει στη Μέγκαν την τιάρα που ήθελε να φορέσει στον γάμο της για να κάνει πρόβες όποτε εκείνη ήθελε.

Φαίνεται πως η Μέγκαν ήθελε να θέσει η ίδια τα χρονοδιαγράμματα, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού πρόκειται για αμ/αμύθητης αξίας κοσμήματα που δεν μπορούν να βγαίνουν από τον χώρο που κρατούνται όποτε επιθυμεί κάποιος.

Όπως είπε ο βασιλικός βιογράφος, ο Δούκας του Σάσεξ μετά από τα παράπονα της Μέγκαν, τα είχε βάλει με όλους και έφτασε σε σημείο να μιλήσει με την ίδια τη βασίλισσα χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες.

Είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω τι στο διάολο συμβαίνει. Αυτή η γυναίκα πρέπει να κάνει αυτό που της ζητάει η μελλοντική μου σύζυγος».

Η εκνευρισμένη κλήση του Χάρι προς τη γιαγιά του πραγματοποιήθηκε μετά από διαμάχη με τη βασικό βοηθό της Ελισάβετ, της Άνγκελα Κέλι, για την τιάρα την οποία θα φορούσε η Μέγκαν στον γάμο τους.

Ο Χάρι πίστευε ότι όλοι όσοι εργάζονταν στο παλάτι ήθελαν να σαμποτάρουν τη Μέγκαν και όσα τους ζητούσε, και αφού μάλωσε με όλους, έφτασε στο σημείο να βρίσει μιλώντας στη βασίλισσα μέσω τηλεφώνου.

«Ο Χάρι ένιωθε ότι υπήρχαν άνθρωποι στο παλάτι που δεν σταματούσαν να κάνουν τη ζωή της Μέγκαν δύσκολη», κάτι για το οποίο παραπονούνταν συνεχώς η ίδια.

Μάλιστα, όπως είπε ο βιογράφος, η Μέγκαν δεν κατάφερε να δοκιμάσει ξανά την τιάρα παρά λίγες μέρες πριν από το γάμο, κάτι το οποίο την εκνεύρισε πολύ.


Στην ίδια συνέντευξη, ο Σκόμπι ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σταμάτησε να μιλάει με τον Χάρι όταν ο τελευταίος αποκάλυψε στα ΜΜΕ το σχέδιό του να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο για τη βόρεια Αμερική, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την οικογένεια.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

Read Next

16 Ιουλ 2024

Αντζέλικα Χιούστον: Η υπεργυναίκα που έκλαιγε 3 ολόκληρες μέρες για τον Τζακ Νίκολσον

"Αν είχες τα κότσια θα με παντρευόσουν", του είχε πει κάποτε για να πάρει την κυνική απάντηση: "Να σε παντρευτώ; Αστειεύεσαι;".

Περισσότερα από

News

10 Μαϊ 2024

"Σταμάτησα να μιλάω για μένα και άρχισα να την ακούω": Πώς κέρδισε ο Κερκ Ντάγκλας τη γυναίκα του

Η ιστορία αγάπης του Κερκ Ντάγκλας και της Αν Μπάιντενς κράτησε 65 χρόνια, αν και είχε αρχίσει με μια απόρριψη.

10 Απρ 2024

O άλλος Ουίλιαμ. Ο άγνωστος, playboy πρίγκιπας της Αγγλίας που ερωτεύτηκε κάποια σαν τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ του Κλούτσεστερ ήταν 4ος στη σειρά διαδοχής, αγάπησε με πάθος ένα διαζευγμένο μοντέλο και πέθανε με μυστηριώδη τρόπο σε αεροπορικό δυστύχημα.

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.