ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Αηδιαστικός ο τρόπος που τη μεταχειρίστηκαν»: Ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τελικά ποια είναι η αλήθεια πίσω από την περίπλοκη σχέση της τραγουδίστριας με τον «σκοτεινό» πατέρα της, ο οποίος ελέγχει κάθε της κίνηση από το 2009 και μετά.

«Αηδιαστικός ο τρόπος που τη μεταχειρίστηκαν»: Ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η δικαστική διαμάχη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του πατέρα της, Τζέϊμι, έχει απασχολεί έντονα τα διεθνή μέσα εδώ και αρκετό καιρό καθώς η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να έχει στείλει κατά καιρούς απεγνωσμένα σήματα κινδύνου στους θαυμαστές της, ζητώντας τους βοήθεια προκειμένου να μπορέσει να γλιτώσει από τον έλεγχο, τη συναισθηματική και τη ψυχολογική κακοποίηση που ασκεί πάνω της ο χειριστικός γονιός της από το 2008 και μετά.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ που ετοίμασαν οι New York Times έρχεται για να ρίξει από την αρχή φως στην υπόθεση της Σπίαρς και στην περίπλοκη σχέση της με τον πατέρα της, που θεωρείται νομικά ο μοναδικός επίσημος κηδεμόνας της και διαχειριστής της περιουσίας της.

Το καινούργιο αυτό φιλμ, που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο FX και το Hulu, θα είναι «Framing Britney Spears» και θα έχει ως κεντρικό άξονα την καριέρα της ποπ, την άνοδο της στα παγκόσμια charts, στη συνέχεια την ψυχολογική της κατάπτωση και τέλος τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική για 5 ημέρες το 2008. Επιπλέον θα εξετάσει τη δράση του κινήματος #FreeBritney που έχει σαν στόχο να βοηθήσει την ποπ σταρ να πάρει στα χέρια της τη ζωή της και την περιουσία της.

Ήδη εδώ και 12 χρόνια η Σπίαρς βρίσκεται κάτω από την πλήρη νομική κηδεμονία του 68χρονου πατέρα της, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλες της τις επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές της αποφάσεις. Η συγκεριμένη νομική απόφαση είχε παρθεί τότε με συνοπτικές διαδικασίες λόγω της τότε ευαίσθητης κατάστασής της. Αν και αρχικά θα έπρεπε να έχει ισχύ για έναν χρόνο, δηλαδή ως το 2009, συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

«Είναι αηδιαστικός ο τρόπος που τη μεταχειρίστηκαν» λέει ένας συνεντευξιαζόμενος στο τρέιλερ. «Γιατί ο πατέρας της αποφασίζει γι’ αυτήν;» αναφέρει ένας άλλος.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ένας δικαστής αρνήθηκε να απομακρύνει τον Τζέιμι Σπίαρς πό τον ρόλο του ως κηδεμόνα, με την Μπρίτνεϊ να δηλώνει ότι δεν θα δίνει πλέον συναυλίες, αν ο πατέρας της συνεχίσει να ελέγχει την καριέρα της.

Από την άλλη ο πατέρας της ισχυρίζεται ότι εδώ και 12 χρόνια το μόνο που κάνει είναι να προστατεύει και να αγαπάει την κόρη του χωρίς όρια και ανταλλάγματα και ότι αυτό σκοπεύει να κάνει «ενάντια σε όσους προσπαθούν να δόλιους τρόπους να βλάψουν εκείνη και την οικογένεια μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".